Ada Colau (Barcelona en Comú) en metro

Barcelona en Comú continua impulsant el costum de “colar-se” al metro

En ocasió de la seva primera entrevista com a alcaldessa de Barcelona, Ada Colau havia justificat qui aprofita el transport públic sense pagar afirmant que “ningú es cola al metro per caprici o per diversió”.

L’entrevistador, Antoni Bassas del diari Ara, li va haver de recordar que hi ha gent que paga per desplaçar-se en metro i que acaba pagant el bitllet també per a qui no ho fa, i que “li sap greu perquè també va justa”.

Adrià Rodríguez

Ara bé, després de dos anys Barcelona en Comú continua donant suport a qui el bitllet no el vol pagar. Avui, un dels seus assessors de comunicació, Adrià Rodríguez, ha piulat per avisar de la presència de la seguretat privada a la línia lila del metro.

La piulada anava adreçada al compte @redMEMETRO creat justament per detectar la presència de revisors i de seguretat a fi d’avisar els passatgers desproveïts de bitllets perquè baixin abans d’arribar al lloc del control. Una mostra d’incivisme de part de qui hauria de donar el bon exemple.

Related Posts

 • 61
  L’Ajuntament de Barcelona no té gaires manies a l’hora d’acollir i promoure qualsevol extremisme ideològic. L’últim cas que ha transcendit és l’anomenada «I Feria del Libro Marxista» —primera, a Barcelona; a Madrid també en fan una i van per la cinquena—, organitzada per un ens que es diu «Universidad Obrera»,…
  Tags: no, del, ha, rodríguez, ajuntament, barcelona, comú, colau, ada
 • 60
  El govern d'Ada Colau ha irritat els veïns del barri de Sant Antoni en el procés de reforma de la Ronda Sant Antoni que l'executiu ha anunciat darrerament. L'Ajuntament ha tret a licitació el projecte de remodelació de la Ronda sense tenir en compte l'opinió dels veïns, una actitud que…
  Tags: ha, antoni, ho, colau, del, barcelona, comú, ajuntament, ada
 • 57
  Segons reconeix El País, la mesura adoptada per Ada Colau amb l'objectiu de posar fi al fenomen dels pisos turístics iŀlegals ha fracassat clamorosament. La susdita mesura preveia que els propietaris dels pisos turístics iŀlegals denunciats poguessin obtenir la condonació del 80% de la multa si destinaven l'immoble a lloguer social.…
  Tags: dels, del, anys, ha, colau, dos, hauria, ada, al, barcelona
 • 55
  Van arribar al govern de l’Ajuntament de Barcelona imposant als seus càrrecs un sou de 2.200 € al mes i catorze pagues l’any, o sigui 30.800 €, com es pot comprovar al capítol de transparència —encara que hi ha excepcions—. Ara n’estan penedits, de les limitacions econòmiques que imposa el…
  Tags: no, ara, del, al, hi, comú, ha, barcelona, ajuntament, colau
 • 54
  Mentre Ada Colau acaba de presentar en roda de premsa el seu Observatori de l'Habitatge nou de trinca, avui els barcelonins pateixen els efectes del 10è dilluns de vaga de metro. I qui hauria de resoldre el problema usa l'estratègia de l'opòssum: Mercedes Vidal es fingeix morta. Metafòricament, és clar. Si bé ambientòloga,…
  Tags: del, metro, no, ha, públic, transport, avui, ada, colau, acaba

Deixa un comentari