Oriol Junqueras

El Departament d’Economia no elaborarà els pressupostos abans del referèndum

El Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat, presidit per Oriol Junqueras, començarà a elaborar els pressupostos de l’any vinent només després del referèndum de l’1 d’octubre i ho farà segons el seu resultat del referèndum.

Si aquell dia guanyés el sí, la Generalitat començaria una fase de negociació amb el govern espanyol- En aquest cas, els pressupostos s’haurien d’ajustar als nous ingressos i competències d’un eventual estat independent.

Si, en canvi, guanyés el no, el Govern català convocaria eleccions i el nou executiu hauria d’elaborar els pressupostos.

L’any que ve, per tant, s’actuarà en règim de pròrroga pressupostària.

Related Posts

 • 69
  Avui Oriol Junqueras assumeix oficialment plens poders per a l'organització del referèndum. El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) ha publicat el decret que reestructura la Conselleria de Vicepresidència i Economia i Hisenda en vista del referèndum convocat per a l'1 d'octubre. A l'empara d'aquest decret, necessari per al desenvolupament de…
  Tags: referèndum, del, junqueras, generalitat, oriol, només, espanyol, govern, tant, catalunya
 • 49
  Per ordre del jutjat d’instrucció nº 13 de Barcelona, la Guardia Civil està cercant proves i indicis sobre l’òrgan de coordinació per fer el referèndum de l’1-O, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació. En la remodelació del govern de la Generalitat feta el 14 de juliol,…
  Tags: l, del, sí, oriol, referèndum, junqueras, generalitat, catalunya
 • 48
  Avui Carles Puigdemont ha encarregat Junqueras de la compra del que s'ha convertit en l'objecte del debat polític de les últimes setmanes: les tan cobejades urnes electorals. Amb la publicació al DOGC del decret que modifica les competències dels departaments de la Generalitat, Oriol Junqueras és encarregat oficialment de la gestió…
  Tags: junqueras, del, generalitat, espanyol, govern, referèndum, l, tant, no, oriol
 • 46
  Cada vegada que el president Puigdemont compareix al costat del vice-president Junqueras, augmenta la impressió que la seva presidència té massa condicionants. El president Mas va plegar —ara en diuen «fer un pas al costat», com volent dir no se sap què—, per motius no prou ben explicats, i el…
  Tags: no, del, generalitat, oriol, junqueras, referèndum, catalunya
 • 45
  El candidat d'ERC i vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, sortirà amb tota probabilitat de la presó si Esquerra Republicana guanya les eleccions del 21 de desembre. El líder republicà ho tindria tot de cara per sortir en llibertat si obté el suport majoritari dels ciutadans de Catalunya a les…
  Tags: del, junqueras, hauria, oriol, eleccions, no, espanyol, segons, catalunya, govern

Deixa un comentari