Alfred Bosch

Un coordinador de Barcelona en Comú amenaça Alfred Bosch

El coordinador de Barcelona en Comú al districte de Sant Martí ha aprofitat la polèmica pel conflicte irresolt amb els treballadors de TMB per amenaçar el president del grup municipal d’Esquerra Republicana, Alfred Bosch.

Fa dos dies, Alfred Bosch va demanar la dimissió de la regidora de mobilitat, Mercedes Vidal, per la mala gestió de la vaga de metro i va reclamar que Ada Colau es posés al capdavant de les negociacions.

Les declaracions de Bosch van donar el tret de sortida a les piulades compulsives dels comuns 2.0 que van atacar en tromba els republicans per defensar Mercedes Vidal, fins i tot exigint que l’oposició solucioni el que ella ha demostrat ser incapaç de resoldre.

L’intercanvi de piulades va escalfar els ànims dels participants i el coordinador dels comuns a Sant Martí, César Ochoa, va arribar a amenaçar físicament Alfred Bosch.

Segur que avui invocarà l’excusa de la ironia. O potser tampoc això. L’amenaça, però, ha sortit, amb gluten o sense.

Related Posts

 • 83
  El Consell plenari de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat la proposta del grup municipal d'Esquerra Republicana que demana la dimissió de la regidora de mobilitat, Mercedes Vidal, per la seva incapacitat de posar fi a la vaga de metro que afecta la ciutat. Alfred Bosch ha recordat que el metro…
  Tags: ha, vidal, dimissió, vaga, bosch, del, metro, fins, barcelona, mercedes
 • 62
  Avui, des de les set fins a les nou del matí, els barcelonins han hagut de patir un enèsim dilluns de vaga de metro. Un cop més ha estat necessària la regulació de passatgers a la Sagrera, al tram central de la línia 5. El metro s’aturarà un altre cop…
  Tags: del, ha, ada, colau, metro, vaga, al, barcelona, resoldre, conflicte
 • 62
  Mentre Ada Colau acaba de presentar en roda de premsa el seu Observatori de l'Habitatge nou de trinca, avui els barcelonins pateixen els efectes del 10è dilluns de vaga de metro. I qui hauria de resoldre el problema usa l'estratègia de l'opòssum: Mercedes Vidal es fingeix morta. Metafòricament, és clar. Si bé ambientòloga,…
  Tags: mercedes, vidal, del, metro, vaga, ha, dimissió, l'oposició, treballadors, negociacions
 • 58
  Segons explica el bloc Info Horta Guinardó, la regidora de mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, s'hauria fet mofa dels vaguistes de TMB en una conversa al Telegram durant la comissió d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat en què se la va reprovar. Mentre els membres de la comissió discutien sobre…
  Tags: del, mercedes, vidal, dels, metro, fins, mobilitat, gestió, vaga, tmb
 • 57
  Ahir Ada Colau va rebutjar el prec d'Esquerra Republicana que demanava que la Comissió d'Investigació sobre l'àrea d'urbanisme inclogués també l'últim mandat de PSC i ICV. En particular, ERC va demanar que s'investiguin també els projectes urbanístics del període 2007/2011 com, per exemple, el de l'Hotel del Palau i de…
  Tags: del, ada, colau, pel, dels, gestió, al, alfred, bosch, municipal

Deixa un comentari