Oriol Junqueras Raül Romeva compraran les urnes

La compra de les urnes monopolitza el debat polític

Segons informa l’Agència Catalana de Notícies, finalment Oriol Junqueras i Raül Romeva assumiran la competència de la compra de les urnes per al referèndum de l’1 d’octubre.

Encara no és clar qui efectuarà concretament la compra de les urnes. I tampoc és clar el motiu pel qual calia esperar tant per comprar-les i, sobretot, per què fer-ho amb tant rebombori.

Si s’haguessin comprat al principi del mandat o de mica en mica al llarg d’aquests 18 mesos, sense altaveus ni declaracions propagandístiques, ara fins i tot els manters en vendrien i les urnes ja no serien un problema. Avui ja tindríem les eines que sembla que s’hagin convertit en l’objecte principal del debat independentista i fins i tot de les amenaces del govern espanyol. Si, en canvi, amb aquesta compra es busca la reacció de l’executiu estatal, aleshores és una altra història.

Related Posts

 • 60
  Avui Carles Puigdemont ha encarregat Junqueras de la compra del que s'ha convertit en l'objecte del debat polític de les últimes setmanes: les tan cobejades urnes electorals. Amb la publicació al DOGC del decret que modifica les competències dels departaments de la Generalitat, Oriol Junqueras és encarregat oficialment de la gestió…
  Tags: urnes, junqueras, del, compra, al, espanyol, govern, referèndum, ja, l
 • 55
  El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha fet una crida perquè també els contraris a la independència vagin a votar. "És importantíssim", ha dit. En ocasió del primer acte de campanya a favor del referèndum, Junqueras ha explicat que també cal convèncer els partidaris del No perquè l'1 d'octubre expressin el…
  Tags: del, junqueras, l, referèndum, no, oriol
 • 47
  El candidat d'ERC i vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, sortirà amb tota probabilitat de la presó si Esquerra Republicana guanya les eleccions del 21 de desembre. El líder republicà ho tindria tot de cara per sortir en llibertat si obté el suport majoritari dels ciutadans de Catalunya a les…
  Tags: del, junqueras, al, oriol, no, espanyol, segons, govern, motiu, l'executiu
 • 41
  Avui Oriol Junqueras assumeix oficialment plens poders per a l'organització del referèndum. El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) ha publicat el decret que reestructura la Conselleria de Vicepresidència i Economia i Hisenda en vista del referèndum convocat per a l'1 d'octubre. A l'empara d'aquest decret, necessari per al desenvolupament de…
  Tags: referèndum, del, junqueras, al, oriol, ja, espanyol, govern, tant, segons
 • 41
  En ocasió d'una entrevista a RAC1, l'advocat de Junqueras, Romeva, Bassa i Mundó ha denunciat que la mesura cautelar de la detenció preventiva dels seus assistits ja estava decidida. Segons ha lamentat Andreu Van den Eynde, ni la jutgessa Lamela ni els fiscals que assistien a les declaracions no feien cas…
  Tags: no, ja, ni, romeva, junqueras, pel, finalment, sembla, al, principi

Deixa un comentari