Papa Francesc finestra

El Papa Francesc fa política en contra del món occidental

El filòsof i polític italià Marcello Pera creu que el que diu el Papa Francesc, pel que fa a l’emigració de masses cap a Europa, «està més enllà de tota comprensió racional». Això afirma en una entrevista (pdf) al diari il Mattino:

És evident a tothom que una acollida indiscriminada no és possible: hi ha un punt crític que no es pot superar. Si el Papa no fa referència a aquest punt crític, si insisteix en una acollida massiva i total, em pregunto: per què ho diu? Quina és la finalitat real de les seves paraules? Per què manca d’un mínim de realisme, el mínim que se li demana a tothom? La resposta que em puc donar és només aquesta: el Papa ho fa perquè detesta Occident, aspira a destruir-lo, i fa el que sigui per aconseguir aquest fi.

Al seu parer, les preses de posició del Papa Francesc no són fruit d’una lectura rígida de l’Evangeli, sinó d’una determinada visió del món, plena de prejudicis i hostil als valors occidentals.

Bergoglio està poc o gens interessat en el cristianisme com a doctrina, en l’aspecte teològic. I aquesta és sens dubte una novetat. Aquest Papa ha agafat el cristianisme i l’ha transformat en política

Pera veu a venir una doble crisi: política, per tal com «suggereix als nostres estats de suïcidar-se, convida Europa a deixar de ser ella mateixa», i religiosa, donat que «hi ha en curs un cisma dins el món catòlic», que sembla ser l’objectiu perseguit pel Papa Francesc i els seus col·laboradors.

Marcello Pera no és cap aficionat en qüestions de religió: ha escrit uns quants llibres sobre el Cristianisme i la cultura europea, entre els quals destaquen Sensa radici (2004), d’autoria compartida amb Joseph Ratzinger, que tot seguit va ser elegit Papa amb el nom de Benet XVI, i Perché dobbiamo dirci cristiani. Il liberalismo, l’Europa, l’etica (2008).

Pel que fa al Papa Francesc, no es pot deixar d’observar que moltes de les seves ocurrències, abans que pels mateixos catòlics, són celebrades per polítics i personatges que no solament estan allunyats de la fe sinó que són obertament contraris al cristianisme.

One comment

  • El Papa este es el Anticristo por antonomasia. No hace más que decir imbecilidades.
    Su función es defender a los católicos, no a los musulmanes y lo único que hace es seguir a pies juntillas el plan Kalergi.
    Si quiere defender a los musulmanes, que vaya a hacerlo a Qatar o a Arabia Saudí. Además, hasta la fecha, prácticamente todos los atentados cometidos por islamistas radicales procedían de países que NO están en guerra: Túnez. Marruecos, Ucrania, etc.

    La triste realidad es que los musulmanes que merecerían nuestra solidaridad por sufrir las consecuencias de una guerra NO tienen el dinero suficiente para pagar a los traficantes de personas. Así que, amigo Francisco, por favor, deje de servir a los intereses del averno (la oligarquía financiera mundial) que los católicos somos caritativos, no una panda de crédulos imbéciles,

Deixa un comentari