Joaquim Forn Irma Rognoni

Irma Rognoni substituirà Joaquim Forn al Grup Municipal Demòcrata de Barcelona

Irma Rognoni serà la nova regidora del Grup Municipal Demòcrata a l’Ajuntament de Barcelona després del nomenament de Joaquim Forn com a conseller d’Interior.

Ja membre del govern municipal durant l’anterior mandat, Irma Rognoni ocupava el 14è lloc de la llista electoral, precedida per Joan Puigdollers i Eduard Freixedes que, però, actualment ja tenen altres càrrecs de responsabilitats en el Govern de la Generalitat i han optat per mantenir el compromís que hi tenen.

Ho ha anunciat el president del grup, Xavier Trias, que també ha aprofitat l’ocasió per agrair a Forn “la col·laboració de tots aquests anys, la seva dedicació, el seu lideratge, capacitat de gestió i la seva manera d’entendre la política”.

Trias s’ha dit convençut que Forn “serà un gran conseller i farà una feina extraordinària”.

Reorganització del grup municipal

Durant les pròximes setmanes, el grup haurà de fer canvis i de reorganitzar-se. Per començar, caldrà nomenar un nou portaveu i fins aleshores serà el mateix Trias qui n’assumirà les funcions.

L’exalcalde ha assegurat que aquests canvis no afectaran “la manera de fer i actuar” del grup. “Ho farem com sempre, de manera constructiva, però amb un govern destructiu i sectari és difícil”, ha lamentat.

Related Posts

 • 65
  El president del Grup Municipal Demòcrata a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha ofert a Ada Colau la seva corresponsabilitat en tot el que calgui fer perquè es pugui votar l’1 d’octubre. Concretament, el ple ha debatut una proposició del grup municipal de Ciutadans que demana "el compromís del govern municipal…
  Tags: ha, del, trias, grup, municipal, d, al, xavier, tots, president
 • 55
  El president Puigdemont ha nomenat aquest matí Joaquim Forn nou conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya. Amb aquest nomenament, el PDECAT col·loca el líder a l'Ajuntament de Barcelona al capdavant d'una de les conselleries clau per al bon funcionament del referèndum. Amb aquest canvi, però, l'antiga Convergència es queda…
  Tags: barcelona, forn, del, l'ajuntament, nomenament, al, joaquim, generalitat, govern, col
 • 51
  El president del grup municipal Demòcrata, Xavier Trias, ha demanat que Ada Colau ajorni el Consell Plenari previst per al proper 29 de setembre davant la situació excepcional que està vivint el país. Trias ha reclamat a Ada Colau que actuï com alcaldessa de la capital de Catalunya i es posi al costat de la…
  Tags: del, no, ha, al, trias, l'ajuntament, política, xavier, ja, president
 • 38
  Neus Munté podria ser la pròxima alcaldessa de Barcelona. El rumor de la seva candidatura a l'alcaldia de la capital ja corria pels passadissos de l'Ajuntament i ara, després de la seva cessació com a consellera de Presidència i portaveu del Govern, la vicepresidenta del PDECAT sembla ser la candidata més probable dels…
  Tags: ha, seva, barcelona, del, aprofitat, xavier, trias, ho, durant, serà
 • 38
  La regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, intenta recuperar la credibilitat perduda amb la vaga de metro solucionada per la Generalitat. Encara que el ple hagi aprovat la proposta del grup municipal d’Esquerra Republicana que demanava la dimissió de la regidora de mobilitat, Mercedes Vidal encara seu tossudament…
  Tags: del, municipal, barcelona, regidora, ha, han, altres, govern, al, generalitat

Deixa un comentari