TMB Google maps Metro Autobús

Guiri go home, barcelonins foteu-vos

Com diu una amiga meva, amb el Google Maps i un parell de talons es pot arribar fins a l’infern. Però ben bé no és del tot cert: la Sra. Mercedes Vidal sembla que la tinc en contra.

Aquest migdia, després de plegar a la consulta, havia d’anar a dinar a casa de la meva amiga Olivia que viu a prop de la Zona Universitària. Amb aquesta calor em feia mandra anar amb la moto. Aleshores, la meva amiga em va dir que el millor és la línia de bus H6 que passa per Ronda del Mig i que para a prop de casa seva.

MapsVet aquí que surto per la part de muntanya de l’Hospital de Sant Pau, que justament és Ronda del Mig. No veig cap parada d’autobusos, així que, amb el meu Google Maps, poso “Bus H6” i el navegador m’envia a la més propera parada de l’autobús de la Línia H6, és a dir, una mica més al nord, a Greenwich, Anglaterra! Amb aquesta sorpresa, faig una cerca de transports públics propers a la meva geolocalització i m’informa que “no hi ha rutes de transport públic disponibles entre aquestes ubicacions a Mapes“. Estic al costat de l’estació de metro de Guinardó-Sant Quintí i no apareix a Google Maps.

He viatjat per mig món amb Google Maps i els meus talons, i ara resulta que TMB no existeix. Penso com em sentiria si fos una “guiri” de visita a Barcelona: perduda. Com a barcelonina, em sento indignada per la incompetència dels responsables de TMB pel fet de no donar a conèixer al món la xarxa de transports metropolitans de Barcelona en el programa de Google Maps.

Vist el paradigma de la màxima responsable de TMB, Mercedes Vidal, i dels seus companys d’equip municipal, em pregunto si hi ha una nova estratègia que s’està tirant endavant, o sigui, “guiri go home, i barcelonins, foteu-vos vosaltres també”.

Related Posts

 • 62
  Segons explica el bloc Info Horta Guinardó, la regidora de mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, s'hauria fet mofa dels vaguistes de TMB en una conversa al Telegram durant la comissió d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat en què se la va reprovar. Mentre els membres de la comissió discutien sobre…
  Tags: del, no, mercedes, vidal, dels, metro, fins, havia, tmb, municipal
 • 60
  Els treballadors de Metro de TMB han acordat aquest matí posar fi a la vaga de Metro que es produïa des de feia 3 mesos. Finalment, s'ha acordat per 226 vots a favor, 162 en contra i 37 abstencions acceptar la proposta de mediació feta pel Departament de Treball de…
  Tags: metro, tmb, aquest, al, barcelona, vidal, mercedes, fet, ha, més
 • 58
  La regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, intenta recuperar la credibilitat perduda amb la vaga de metro solucionada per la Generalitat. Encara que el ple hagi aprovat la proposta del grup municipal d’Esquerra Republicana que demanava la dimissió de la regidora de mobilitat, Mercedes Vidal encara seu tossudament…
  Tags: mercedes, del, vidal, municipal, barcelona, ha, així, al, perduda, metro
 • 56
  Mentre Ada Colau acaba de presentar en roda de premsa el seu Observatori de l'Habitatge nou de trinca, avui els barcelonins pateixen els efectes del 10è dilluns de vaga de metro. I qui hauria de resoldre el problema usa l'estratègia de l'opòssum: Mercedes Vidal es fingeix morta. Metafòricament, és clar. Si bé ambientòloga,…
  Tags: mercedes, vidal, del, metro, no, ha, més, públic, transport, pel
 • 51
  El govern municipal presidit per Ada Colau serà recordat per la seva "acció observadora". Colau no actua, Colau observa. I no hauria pogut ser de cap altra manera si pensem que "la colla municipal" prové gairebé tota en bloc de l’activisme social mitjançant un Observatori. Concretament, el de Drets Econòmics,…
  Tags: no, cap, del, dels, més, pel, al, municipal, barcelona, vidal

Deixa un comentari