Neus Munté

Neus Munté escalfa els motors per a l’alcaldia de Barcelona

Neus Munté podria ser la pròxima alcaldessa de Barcelona. El rumor de la seva candidatura a l’alcaldia de la capital ja corria pels passadissos de l’Ajuntament i ara, després de la seva cessació com a consellera de Presidència i portaveu del Govern, la vicepresidenta del PDECAT sembla ser la candidata més probable dels demòcrates per a les properes eleccions municipals.

En una entrevista a RAC1, la mateixa Munté ha admès que “li faria il·lusió ser alcaldessa de Barcelona” i ha expressat la seva disponibilitat en el cas que el partit li ho demani.

Neus Munté carrega contra Ada Colau

Neus Munté ha aprofitat l’entrevista per retreure a Ada Colau la seva incapacitat de demanar disculpes a Xavier Trias per haver aprofitat les mentides confeccionades per perjudicar-lo durant la campanya electoral del 2015.

Munté també ha criticat la posició ambigua dels comuns pel que fa al referèndum de l’1-O i ha advertit que la pressió perquè es posicionin serà “total i absoluta”.

Related Posts

 • 72
  El president del Grup Municipal Demòcrata a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha ofert a Ada Colau la seva corresponsabilitat en tot el que calgui fer perquè es pugui votar l’1 d’octubre. Concretament, el ple ha debatut una proposició del grup municipal de Ciutadans que demana "el compromís del govern municipal…
  Tags: ha, del, l, trias, al, xavier, referèndum, l'ajuntament, barcelona, colau
 • 67
  El president del grup municipal Demòcrata, Xavier Trias, ha demanat que Ada Colau ajorni el Consell Plenari previst per al proper 29 de setembre davant la situació excepcional que està vivint el país. Trias ha reclamat a Ada Colau que actuï com alcaldessa de la capital de Catalunya i es posi al costat de la…
  Tags: del, ha, al, trias, ada, colau, l'ajuntament, l, xavier, capital
 • 65
  El president Puigdemont ha nomenat aquest matí Joaquim Forn nou conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya. Amb aquest nomenament, el PDECAT col·loca el líder a l'Ajuntament de Barcelona al capdavant d'una de les conselleries clau per al bon funcionament del referèndum. Amb aquest canvi, però, l'antiga Convergència es queda…
  Tags: barcelona, pdecat, del, l'ajuntament, al, govern, després, partit, ja, trias
 • 56
  Van arribar al govern de l’Ajuntament de Barcelona imposant als seus càrrecs un sou de 2.200 € al mes i catorze pagues l’any, o sigui 30.800 €, com es pot comprovar al capítol de transparència —encara que hi ha excepcions—. Ara n’estan penedits, de les limitacions econòmiques que imposa el…
  Tags: ara, del, al, l, ha, comuns, barcelona, ajuntament, colau, ada
 • 54
  L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha tardat menys de 24 hores a confirmar la continuïtat del seu pacte de govern amb el PSC-PSOE després que tant ERC com el PDeCat presentessin una proposta d'acord de país que permetés fer fora el PSC del govern de Barcelona. Els comuns consideren una…
  Tags: barcelona, govern, ha, comuns, colau, contra, del, cas, demòcrates, podria

Deixa un comentari