Xavier Trias

Xavier Trias demana que l’Ajuntament faci el que calgui perquè l’1-O es pugui votar

El president del Grup Municipal Demòcrata a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha ofert a Ada Colau la seva corresponsabilitat en tot el que calgui fer perquè es pugui votar l’1 d’octubre.

Concretament, el ple ha debatut una proposició del grup municipal de Ciutadans que demana “el compromís del govern municipal a respectar la legalitat davant l’anunci del referèndum de l’1 d’octubre”. El grup demòcrata ha votat en contra de la proposició, ja que –segons ha subratllat l’exalcalde Trias– “votar a favor d’aquesta proposició voldria dir negar el dret de tots els catalans a decidir sobre el seu futur col·lectiu”.

Xavier Trias ha reivindicat el paper de Barcelona capital de Catalunya, que lidera i dóna exemple a la resta de pobles i ciutats del país. Ha expressat el seu suport al Parlament, al president de la Generalitat i al mandat que va sorgir de les eleccions del 27 de setembre, I també que el proper 1 d’octubre tots els ciutadans, tinguin la ideologia que tinguin, puguin anar a votar. “Això és democràcia i és molt important pel nostre futur”, ha dit.

Per això, Trias ha reiterat el seu oferiment a Ada Colau per signar el que sigui necessari per l’organització del referèndum de l’1-O perquè aquell dia es pugui votar.

Related Posts

 • 78
  El president del grup municipal Demòcrata, Xavier Trias, ha demanat que Ada Colau ajorni el Consell Plenari previst per al proper 29 de setembre davant la situació excepcional que està vivint el país. Trias ha reclamat a Ada Colau que actuï com alcaldessa de la capital de Catalunya i es posi al costat de la…
  Tags: del, ha, al, trias, ada, colau, l'ajuntament, l, xavier, president
 • 72
  Neus Munté podria ser la pròxima alcaldessa de Barcelona. El rumor de la seva candidatura a l'alcaldia de la capital ja corria pels passadissos de l'Ajuntament i ara, després de la seva cessació com a consellera de Presidència i portaveu del Govern, la vicepresidenta del PDECAT sembla ser la candidata més probable dels…
  Tags: ha, barcelona, del, ada, colau, xavier, trias, l, referèndum, al
 • 65
  Irma Rognoni serà la nova regidora del Grup Municipal Demòcrata a l'Ajuntament de Barcelona després del nomenament de Joaquim Forn com a conseller d'Interior. Ja membre del govern municipal durant l'anterior mandat, Irma Rognoni ocupava el 14è lloc de la llista electoral, precedida per Joan Puigdollers i Eduard Freixedes que,…
  Tags: grup, del, municipal, ha, trias, barcelona, demòcrata, d, al, l'ajuntament
 • 49
  Aquest dimarts, mentre tot Catalunya s'aturava, pendent del que passaria al Parlament, el govern municipal de Barcelona ha mostrat una vegada més la seva indiferència cap al futur polític del país i ha aprofitat la desatenció dels ciutadans per presentar l'esborrany de pressupostos per a l'any vinent. El primer tinent d'alcalde,…
  Tags: ha, del, municipal, grup, l, al, demòcrata, pdecat, barcelona, ajuntament
 • 48
  Dilluns vinent, el govern municipal haurà de respondre sobre les últimes manifestacions violentes de turismefòbia. Ho farà durant una sessió extraordinària de la Comissió de Presidència justament convocada amb aquest ordre del dia tal com demanat pel grup municipal del PP, al qual s’ha sumat el grup Demòcrata. En particular,…
  Tags: al, del, municipal, l, d, ajuntament, ha, grup, barcelona, l'ajuntament

Deixa un comentari