El president de la Generalitat Carles Puigdemont

Les piulades de Carles Puigdemont contra el ministre Montoro

El president Carles Puigdemont ha fet servir les xarxes per contestar les declaracions fetes pel portaveu del govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo, contra el referèndum de l’1-O.

“Ni un euro públic dels catalans sufragarà la consulta iŀlegal”, va declarar Méndez de Vigo amb referència a l’amenaça de retirar el FLA si la Generalitat no certifiqui cada setmana que no es destinen fons a l’organització del referèndum. “És una mesura preventiva”, va afegir. I avui Puigdemont ha contestat les susdites amenaces a través d’una sèrie de piulades en què recorda alguns dels malbarataments que Madrid va fer dels diners dels catalans:

1/6 Els euros públics dels catalans que han servit per sufragar la guerra bruta i han pagat informes falsos, ens els pot tornar, ministre?

2/6 Els euros públics dels catalans que han servit per rescatar les autopistes radials de Madrid, ens els pot tornar, ministre?

3/6 Els euros públics dels catalans que han servit per rescatar la banca (60.000 milions) i que han volat, ens els pot tornar, ministre?

4/6 Els euros públics dels catalans que han servit per indemnitzar Castor, ens els pot tornar, ministre?

5/6 Els euros públics dels catalans que no s’han invertit a Catalunya tot i estar pressupostats, ens els pot tonar, ministre?

6/6 Els interessos que hem pagat perquè ens prestin els nostres propis diners, que recapten generosament, ens els pot tornar, ministre?

Related Posts

 • 53
  Carles Puigdemont ha declarat al diari belga Le Soir que sempre està obert a una "altra relació amb Espanya" i que encara seria possible trobar una alternativa a la independència. Puigdemont ha explicat que, tot i ser independentista des de sempre, ha treballat per 30 anys a fi de trobar…
  Tags: ha, puigdemont, del, no, carles
 • 51
  Avui, el Parlament de Catalunya decidirà com abordar l'aplicació de l'art. 155. El ple començarà a les 17 hores per instància del líder del grup del PP, Xavier Garcia Albiol, que ha demanat poder arribar a temps des del Senat. Hi intervindran el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, els…
  Tags: del, puigdemont, ha, referèndum, carles
 • 51
  Avui Carles Puigdemont ha encarregat Junqueras de la compra del que s'ha convertit en l'objecte del debat polític de les últimes setmanes: les tan cobejades urnes electorals. Amb la publicació al DOGC del decret que modifica les competències dels departaments de la Generalitat, Oriol Junqueras és encarregat oficialment de la gestió…
  Tags: del, dels, ha, referèndum, l, no, carles, puigdemont
 • 45
  El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha reclamat la intervenció de la Comissió Europea al davant de la vulneració de drets fonamentals realitzada per l'Estat espanyol. Segons Puigdemont, la Comissió Europea té el deure d'intervenir perquè Espanya ha vulnerat la carta europea de drets fonamentals. En un article d'opinió…
  Tags: ha, puigdemont, referèndum, carles
 • 45
  Carles Puigdemont i els seus consellers han signat el Decret de convocatòria del referèndum de l'1-O.  L'article únic del Decret 139/2017 de 6 de setembre preveu textualment que "es convoca el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, que tindrà lloc el dia 1 d’octubre de 2017, d’acord amb la Llei 19/2017, de 6…
  Tags: ha, del, referèndum, no, catalans, puigdemont, carles, han, l

Deixa un comentari