Albert Batlle malament

Això pot acabar de dues maneres: malament o molt malament

Albert Batlle, director general de la Policia, és a dir dels Mossos d’Esquadra, fins al passat 17 de juliol, és el protagonista d’una conversa de carrer en què, a requesta d’un veí seu, reconeix que la situació política actual a Catalunya només pot acabar «malament o molt malament».

Això és el que relata un anònim redactor de la web Dolça Catalunya —de provada militància antinacionalista— en un breu article, Albert Batlle, purgat aquesta setmana, ens explica com serà la fi del prusés, en què no hi ha altra dada objectiva que el districte on s’hauria produït la conversa, el 08021.

—Qué pasará con el prusés, Albert?
—Mira, esto sólo puede acabar de dos maneras: o mal o muy mal.
—Vaya, pues es lo que dice mi mujer.
—Bueno, creo que después del final la gente moderada volverá para arreglarlo.

La credibilitat d’un relat anònim és, per descomptat, nul·la; però el que fa que un rumor circuli és la versemblança. Certes o inventades, és previsible que aquestes paraules, atribuïdes a una de les persones més ben informades del país, si més no per la posició que ocupava, siguin esgrimides en públic i en privat pels partidaris d’un desenllaç favorable al statu quo.

Related Posts

 • 64
  No, ho sento. Els Mossos d'Esquadra no són independentistes. No almenys com a cos i com a institució. A casa seva, que cadascú pensi i faci el que vulgui, però sense l'uniforme. Darrere d'aquest escut que porten al pit, els mossos i mosses són garants de la llei. Que ningú…
  Tags: no, mossos, al, policia, ha, d'esquadra, del, hi, fins, això
 • 60
  Després de 3 dies del nomenament de Joaquim Forn al Departament d'Interior de la Generalitat, Albert Batlle ha dimitit del càrrec de director general dels Mossos d'Esquadra. Joaquim Forn, conseller d'Interior des del passat 14 de juliol, ha acceptat la seva dimissió motivada, segons fonts de la policia, per motius…
  Tags: del, policia, batlle, albert, dels, mossos, general, director, ha, al
 • 57
  L'advocat independentista Pere Soler Campins substituirà Albert Batlle en el càrrec de director general dels Mossos d'Esquadra. Soler serà nomenat demà mateix durant la reunió del Consell Executiu del Govern de la Generalitat. Llicenciat en Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona, Soler és advocat de professió, especialitzat en dret…
  Tags: del, director, general, al, serà, batlle, d'esquadra, dels, mossos, dos
 • 57
  La comissió jurídica de la patronal catalana Foment del Treball Nacional ha elaborat un document en què afirma que «el projecte de llei del Referèndum d’Autodeterminació no ha d’arribar a presentar-se al Parlament de Catalunya i, en cap cas, hauria d’arribar a aprovar-se» per tal com «imposa una declaració unilateral…
  Tags: del, d, al, referèndum, no, catalunya, política, ha, d'esquadra, mossos
 • 52
  Els Mossos d’Esquadra informen de la detenció de setze lladres que actuaven en zones d’oci de la Barceloneta. Seleccionaven les seves víctimes, les encerclaven i, amb intimidació o violència, els robaven objectes de valor. La nota dels Mossos destaca, entre els detinguts, sis homes de nacionalitat marroquina, la majoria joves,…
  Tags: mossos, d, més, esquadra, dels, d'esquadra, catalunya, generalitat

Deixa un comentari