Carrer Lancaster Raval

ERC obté que l’Ajuntament compri els edificis del carrer Lancaster

L’Ajuntament de Barcelona ha comprat els edificis dels números 7, 9 i 11 del carrer Lancaster, al barri del Raval, tal com havia reclamat el grup municipal d’Esquerra Republicana amb una proposta que va ser aprovada el mes passat en Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports.

L’operació s’ha tancat per 5.658.512 euros. Els immobles formaran part del parc d’habitatge de lloguer públic de Barcelona i seran gestionats pel Patronat Municipal de l’Habitatge. L’Ajuntament ha intervingut abans que acabessin adquirits per alguna empresa immobiliària o fons inversors per tal d’evitar l’expulsió dels veïns.

Els edificis hauran de ser rehabilitats i l’Ajuntament té prevista una anàlisi de la situació de les famílies que hi viuen per veure si compleixen els requisits de vulnerabilitat social a i de poder mantenir el seu habitatge a un preu assequible, en funció dels seus ingressos.

 

Related Posts

 • 65
  El ple de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat la proposició del grup municipal d'ERC i ha reconegut "el govern i el Parlament sorgits de les urnes el 27-S com els únics representants legítims" de Catalunya. La proposta s'ha aprovat amb els vots a favor d'ERC, BeC, Grup Demòcrata i la CUP, i…
  Tags: ha, del, barcelona, dels, grup, passat, al, reclamat, l'ajuntament, proposta
 • 62
  El president del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha aprofitat la sessió extraordinària de la Comissió de Presidència convocada per discutir sobre els últims fets de turismefòbia per carregar contra el govern estatal presidit pel PP amb motiu del caos a l'aeroport d'El Prat. Alfred Bosch…
  Tags: ha, del, dels, pel, barcelona, esquerra, republicana, erc, ajuntament
 • 60
  Segons un document de la Vicesecretaria General d'Acció Política d'ERC inclòs en el sumari del Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona que investiga l'organització del referèndum, "el coneixement de la llengua catalana del 100% de la població serà una prioritat" en una futura República independent. El document, segons informa Europa Press, estableix…
  Tags: del, hauran, seran, drets, barcelona, pel, esquerra, republicana, erc
 • 58
  La regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, intenta recuperar la credibilitat perduda amb la vaga de metro solucionada per la Generalitat. Encara que el ple hagi aprovat la proposta del grup municipal d’Esquerra Republicana que demanava la dimissió de la regidora de mobilitat, Mercedes Vidal encara seu tossudament…
  Tags: del, municipal, barcelona, ha, al, l'ajuntament, republicana, proposta, grup, esquerra
 • 54
  Esquerra Republicana a Barcelona ha trencat tots els ponts amb Ada Colau pel seu pacte de govern amb el PSC, un partit que ha justificat en més d'una ocasió la repressió policial contra els ciutadans l'1 d'octubre passat. Els republicans estan decidits a no votar cap de les mesures del…
  Tags: ha, del, erc, barcelona, passat, pel, al, proposta, s'ha, comissió

Deixa un comentari