Lluís Salvadó Dpt Vicepresidència i Economia FLA

La Generalitat podria deixar el FLA i tornar a finançar-se als mercats

El Departament d’Economia i Hisenda intenta tranquiŀlitzar els ciutadans –en particular, treballadors públics i proveïdors– explicant que la Generalitat podria deixar el FLA i tornar a finançar-se als mercats, ja que hi està molt més preparada que fa sis mesos encara que queda molta feina per fer.

En ocasió d’una entrevista a Catalunya Ràdio, el secretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, ha explicat que els ingressos de la Generalitat han augmentat un 17,5% durant el primer semestre del 2017 en relació al mateix període de l’any passat. Per tant, encara que el govern espanyol suspengués el FLA, “ningú es quedarà sense cobrar”.

Lluís Salvadó ha explicat que Catalunya està “estudiant nous escenaris de finançament” i, de fet, des del Departament d’Economia i Finances s’han establert contactes amb inversors estrangers justament amb aquesta finalitat.

“Som un país solvent i tenim garanties per tornar els diners”, ha assegurat Salvadó.

Related Posts

  • 41
    El Departament d'Economia i Hisenda de la Generalitat, presidit per Oriol Junqueras, començarà a elaborar els pressupostos de l'any vinent només després del referèndum de l'1 d'octubre i ho farà segons el seu resultat del referèndum. Si aquell dia guanyés el sí, la Generalitat començaria una fase de negociació amb…
    Tags: del, departament, govern, generalitat, d'economia, l'any, nous, als, ingressos, tant
  • 34
    Ahir la Comissió Delegada per a Assumptes Econòmics del govern espanyol va establir que Catalunya podrà continuar rebent les partides del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) només si la Generalitat garanteix que no es destinen fons a l'organització del referèndum. Concretament, una sèrie d'alts càrrecs i funcionaris haurà de certificar setmanalment que no…
    Tags: del, catalunya, espanyol, govern, d, més, generalitat, aquesta, ha, fons

Deixa un comentari