Vendrell Turull Madí

David Madí perd la feina en el consell assessor d’Endesa

David Madí, gran estrateg polític i electoral de Convergència, ara membre del comitè a l’ombra que dirigeix el procés, ha perdut la feina d’assessor a Endesa, informa el Confidencial.

Per raons empresarials, Endesa ha decidit prescindir dels seus consells assessors territorials, organismes que «servían para acomodar a personalidades políticas de cualquier signo, así como a sindicalistas para garantizarse cierta paz social». L’any passat també ho va fer Telefónica.

Hi ha raons empresarials que ho expliquen, d’una banda «la poca influencia que los asesores tenían en los políticos de sus propios partidos», i d’una altra el desprestigi manifest del mecanisme de col·locació anomenat portes giratòries, per acomodar alts càrrecs polítics en les empreses estratègiques espanyoles; però també hi ha raons polítiques: nou dels tretze membres són independentistes o si més no donen suport al referèndum anunciat, com ara Germà Bel, Carles Sumarroca, Imma Tubella, Joan Majó…

No es pot parlar de purga, però una mica de flaire sí que en fa.

_____
(Foto: @XavierDominguez)

Deixa un comentari