Guàrdia Civil Gràcia Joaquim Nin

El secretari de Presidència de la Generalitat oficialment investigat per l’1-O

El secretari de Presidència de la Generalitat, Joaquim Nin, és oficialment investigat pels preparatius del referèndum de l’1-O. Li ho ha comunicat la Guàrdia Civil després d’haver-lo escoltat aquest matí.

Nin és investigat per l’organització de l’1-O arran d’indicis recollits en les indagacions policials i amb motiu de les declaracions fetes a la comandància de la Travessera de Gràcia on havia estat convocat juntament amb el director general d’Atenció Ciutadana, Jordi Graells.

La investigació de la Guàrdia Civil sobre els preparatius del referèndum

Durant les últimes setmanes, diversos treballadors i funcionaris de la Generalitat han estat citats per la Guàrdia Civil en el marc de la investigació oberta sobre els preparatius del referèndum.

Amb motiu d’aquesta mateixa investigació, es va demanar informació al Teatre Nacional de Catalunya sobre els responsables de l’organització i els encarregats de pagar l’acte organitzat el passat 4 de juliol per explicar el referèndum de l’1-O.

També es va interrogar el responsable de xarxes de la Generalitat pel que fa a la realització de la pàgina web del Pacte Nacional pel Referèndum i, pel mateix motiu, es van escoltar com a testimonis dos treballadors públics i tres treballadors d’empreses externes.

Related Posts

 • 69
  La Guàrdia Civil ha comunicat al director de Comunicació del Govern, Jaume Clotet, que és oficialment investigat per l'organització del referèndum convocat per al proper 1 d'octubre i, en particular, per la seva participació en la pàgina web del Pacte Nacional pel Referèndum. Tal com va passar ahir amb el…
  Tags: del, ha, al, guàrdia, referèndum, civil, pàgina, director, nacional, pacte
 • 64
  La Guàrdia Civil ha interrogat uns funcionaris de la Generalitat amb referència a la campanya per impulsar el registre de catalans a l'exterior.
  Tags: del, referèndum, guàrdia, civil, generalitat, pacte, pel, pàgina, funcionaris, nacional
 • 50
  Segons l'últim butlletí del Departament de Salut de la Generalitat, el nombre de ferits per les càrregues policials dels antiavalots de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil ha pujat a 465 persones. https://twitter.com/GarbiCat/status/914465998639595520 https://twitter.com/NHIndependence/status/914457289268060160 https://twitter.com/jekingala99/status/914454756785041408 https://twitter.com/SBrianLowe/status/914453713036693504
  Tags: nacional, policials, ha, civil, del, generalitat, guàrdia, referèndum
 • 49
  El Departament de Salut de la Generalitat ha informat que, a dos quarts de vuit, el nombre de ferits per les càrregues policials dels antiavalots de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil ja era de 761 persones. Durant la tarda, per tant, el nombre de ferits s’ha incrementat d'unes…
  Tags: ha, policials, dos, del, aquest, nacional, guàrdia, civil, generalitat, durant
 • 48
  Arran d’una denúncia de la Generalitat, el jutjat d'instrucció número 7 de Barcelona ha obert diligències per investigar “la brutalitat policial” en ocasió del referèndum del passat 1 d’octubre. Si bé la Fiscalia va considerar que aquell dia l’actuació policial no havia afectat la "normal convivència", segons el jutge hi…
  Tags: ha, l, del, policials, han, havia, passat, generalitat, arran, referèndum

Deixa un comentari