Taxi Taxistes vaga

Cop de força dels taxistes a Barcelona contra la desregulació

Dia de vaga dels taxistes a Barcelona, des de les sis del matí d’avui fins a les sis de demà; això complicarà encara més la situació caòtica de l’aeroport del Prat. L’ha convocada Elite Taxi, entre altres organitzacions.

El problema són les llicències VTC (vehicles turisme amb conductor) concedides per les administracions i que obren la porta a negocis com Uber o Cabify en els quals qualsevol pot fer de taxista sense complir els requisits que comporta una llicència com la que tenen els taxistes professionals.

Els taxistes en lluita demanen que les llicències VTC quedin limitades a 1 per cada 30 llicències de taxi.

Pretenen manifestar-se amb els seus vehicles en els accessos a l’aeroport del Prat, l’estació de Sants i la zona portuària. Aniran concretant sobre la marxa les accions a fer avui i que poden col·lapsar tot Barcelona.

Per sentir com estan els ànims, aquí hi ha aquest audio: «hi haurà caos», faran «marxes lentes», es tracta de «lluitar o morir».

Related Posts

 • 90
  Uns 500 taxis han participat en la marxa lenta convocada per coŀlapsar els accessos a la terminal T1 de l'aeroport d'El Prat i a la zona de mercaderies del Port de Barcelona en el marc de la vaga de 24 hores convocada per protestar contra la desregulació del sector. Els…
  Tags: taxis, ha, prat, del, convocada, vaga, marxa, zona, contra, barcelona
 • 47
  Avui el PP, Ciutadans i el PSC passaran un dia sense nervis perquè, sense haver hagut de recórrer a la Junta Electoral, podran gaudir de 24 hores sense quedar-se enlluernats pel color groc que circula impunement pels carrers. Després d’haver demanat i obtingut la prohibició dels llacets grocs a les…
  Tags: llicències, taxistes, avui, del, d, l, fins, vaga, matí, ha
 • 45
  L'aeroport d'El Prat ha estrenat un servei de personal shopper gratuït per als seus passatgers. El servei s'oferirà assessorament en diversos idiomes als viatgers que transitin per la zona comercial de les terminals T1 i T2, i es podrà reservar per correu electrònic, per telèfon, als punts informatius allà ubicats, i…
  Tags: ha, prat, del, zona, barcelona, sobre, aeroport
 • 45
  Un miler de persones han perdut el vol durant l’última setmana a conseqüència dels controls de seguretat a l’ aeroport del Prat (BCN), massa lents i mancats de personal. L’ Asociación de compañías españolas de transporte aéreo (ACETA), que agrupa Air Europa, Air Nostrum, Binter Canarias, Canair, Evelop, Iberia, Iberia…
  Tags: l, dels, del, prat, ha, situació, aeroport, barcelona, hi, caòtica
 • 44
  El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Josep Ginesta, ha declarat que el Govern dóna per acabada la mediació entre la direcció d'Eulen i el comitè de vaga per resoldre el conflicte laboral a l'Aeroport del Prat. En particular, la proposta de resolució preveu la incorporació…
  Tags: del, vaga, demà, dels, aquest, contra, convocada, prat, ha, fins

One comment

Deixa un comentari