Mossos d'Esquadra Raval Droga

Dispositiu antidroga dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana al Raval

Després de setmanes de protestes veïnals, una operació conjunta de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana s’ha conclòs amb la detenció de tres traficants que havien ocupat dos pisos del barri en els quals emmagatzemaven i venien les drogues.

La policia ha desmantellat els dos pisos –als carrers Picalquers i de les Carretes– on s’han trobat, entre altres coses, dosi de marihuana i cocaïna, diners i balances de precisió.

L’operació encara no s’ha acabat i des de primera hora del matí els agents dels Mossos i de la Guàrdia Urbana continuen patrullant el barri a la recerca d’altres habitatges. De fet, segons el coŀlectiu Acció Raval, els detinguts formarien part d’una xarxa que inclou una vintena de pisos ocupats iŀlegalment i utilitzats per a l’emmagatzematge i venda de la droga.

El grup municipal de Ciutadans denuncia la tolerància de l’Ajuntament envers les màfies del Raval

El grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona ha denunciat la tolerància d’Ada Colau envers l’ocupació d’immobles per part de màfies que controlen el tràfic de drogues i la prostitució al barri del Raval. Segons ha lamentat el regidor Koldo Blanco, aquesta tolerància “contrasta amb el rigor aplicat a la prohibició dels pisos turístics” i està convertint el Raval en un gueto.

Blanco ha explicat que la mancança de control del consistori està “alimentant un turisme que ha trobat espais d’impunitat per al consum de drogues” i ha alertat que “la inseguretat i la inacció municipal estan expulsant els veïns que fins i tot han rebut amenaces”
“Si el consistori permet que la degradació de la convivència s’instaŀli als carrers, serà directament responsable de les conseqüències”, ha dit.

Related Posts

 • 42
  Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de nacionalitat marroquina com a presumpte autor de tres atracaments a Girona. L'home hauria dut a terme tres robatoris amb violència i intimidació, primer a Llambilles (Girona) el passat 7 d'agost i tres dies després en dues gasolineres de Girona. El 13 d'agost…
  Tags: ha, del, d'esquadra, mossos, guàrdia
 • 42
  La Guàrdia Civil s'ha personat a la comissaria regional dels Mossos d'Esquadra de Ponent, a Lleida, per reclamar la gravació i transcripció de les converses dels telèfons de dos comandaments i també d'un tercer agent que va participar en la coordinació del dispositiu del dia del referèndum. També s'ha requerit la…
  Tags: del, mossos, d'esquadra, dels, guàrdia, dos, s'ha, d
 • 41
  La Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra han detingut un jove francès d'origen marroquí al peatge de l'AP-7 de la Jonquera (Alt Empordà) disparant-li un tret a la cama per no haver fet cas a les seves indicacions mentre continuava cridant "Al·là és gran". La policia ha aturat l'home per un control…
  Tags: ha, al, del, als, mossos, s'ha, d'esquadra, guàrdia
 • 40
  Us pensàveu que els venedors illegals de mercaderia illegal, aquí anomenats top-manta, eren uns pobres indigents que es guanyen la vida com poden? Això és el que ens han volgut fer creure, però hi havia un pla més sofisticat al darrere. Betevé acaba d’anunciar que el sindicat de manters presenta…
  Tags: l, d, del, al, dels, segons, urbana, ajuntament, guàrdia, ha
 • 40
  La turismofòbia que l’Ajuntament de Barcelona presidit per Ada Colau genera o, si més no, tolera no és cap fantasma, sinó una realitat que es manifesta en accions hostils, per ara de baixa intensitat. Un autobús turístic ple de visitants de la ciutat ha patit, segons informa Rac1, un atac…
  Tags: l, ha, ajuntament, al, d, segons, mossos, urbana, d'esquadra, guàrdia

Deixa un comentari