Taxi Taxistes vaga

La marxa lenta dels taxis coŀlapsa l’aeroport d’El Prat i el Port de Barcelona

Uns 500 taxis han participat en la marxa lenta convocada per coŀlapsar els accessos a la terminal T1 de l’aeroport d’El Prat i a la zona de mercaderies del Port de Barcelona en el marc de la vaga de 24 hores convocada per protestar contra la desregulació del sector.

Els taxis han sortit de la T1 i s’han dividit en dos grups. Un primer grup ha continuat circulant lentament entre l’aeroport i la plaça d’Espanya mentre que l’altre ha anat a les entrades de mercaderies del port per impedir el passatge als camions.

La marxa continuarà fins a les tres de la tarda i s’acabarà a la terminal T2 de l’aeroport on ha estat convocada una assemblea.

La situació a l’aeroport d’El Prat

A partir de les sis del matí, la vaga ha deixat sense servei de taxis les dues terminals de l’aeroport d’El Prat. La rampa d’accés a la zona de taxis ha estat tancada amb un cartell informatiu sobre la vaga.

Només s’ha garantit el transport de les persones amb mobilitat reduïda o de qui hagués d’anar cap a un hospital. Els altres passatgers han hagut de buscar mitjans alternatius com autobusos, metro o tren.

Els motius de la protesta

Els taxistes protesten contra la competència deslleial provocada per la proliferació de les llicències VTC, que utilitzen empreses com Uber i Cabify, i denuncien que s’incompleix la proporció d’un permís cada 30 de taxi convencional.

Related Posts

 • 90
  Dia de vaga dels taxistes a Barcelona, des de les sis del matí d’avui fins a les sis de demà; això complicarà encara més la situació caòtica de l’aeroport del Prat. L’ha convocada Elite Taxi, entre altres organitzacions. El problema són les llicències VTC (vehicles turisme amb conductor) concedides per…
  Tags: taxistes, del, barcelona, llicències, vtc, aeroport, taxi, ha, prat, dels
 • 46
  L'aeroport d'El Prat ha estrenat un servei de personal shopper gratuït per als seus passatgers. El servei s'oferirà assessorament en diversos idiomes als viatgers que transitin per la zona comercial de les terminals T1 i T2, i es podrà reservar per correu electrònic, per telèfon, als punts informatius allà ubicats, i…
  Tags: l'aeroport, als, servei, passatgers, ha, prat, t, d'el, del, zona
 • 45
  El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Josep Ginesta, ha declarat que el Govern dóna per acabada la mediació entre la direcció d'Eulen i el comitè de vaga per resoldre el conflicte laboral a l'Aeroport del Prat. En particular, la proposta de resolució preveu la incorporació…
  Tags: del, als, vaga, d'un, s'ha, dels, contra, servei, convocada, prat
 • 45
  Avui el PP, Ciutadans i el PSC passaran un dia sense nervis perquè, sense haver hagut de recórrer a la Junta Electoral, podran gaudir de 24 hores sense quedar-se enlluernats pel color groc que circula impunement pels carrers. Després d’haver demanat i obtingut la prohibició dels llacets grocs a les…
  Tags: llicències, taxistes, del, hores, fins, vaga, matí, ha, barcelona, vtc
 • 42
  La notícia seria que no hi hagués retards en el control de passatgers a l’aeroport del Prat, però un cop més, un estiu més, torna a haver-hi cues de dues hores, «segons fonts dels treballadors, per escassetat de personal i la falta de formació d’alguns dels empleats». No ho adverteix…
  Tags: del, aeroport, prat, dels, passatgers, empreses, ha, hores, hagués, dues

Deixa un comentari