Turismofòbia Arran CUP

El coŀlectiu anticapitalista Arran reivindica l’atac al bus turístic

A través d’un vídeo penjat a les xarxes socials, l’organització juvenil d’extrema esquerra anticapitalista Arran ha reivindicat l’atac de dijous passat contra un autobús ple de turistes a l’avinguda Joan XXIII, a la zona del Camp Nou.

“El turisme massiu mata els barris, destrueix el territori i condemna a la misèria a la classe treballadora”, diu el missatge que acompanya el vídeo.

L’Ajuntament de Barcelona presentarà denúncia per l’atac

Tot i la seva actitud de rebuig envers el turisme, ​​Ada Colau ha pres les distàncies dels anticapitalistes. Des del seu compte de Twitter ha anunciat que l’Ajuntament denunciarà l’atac.

Related Posts

 • 80
  Una altra heroica iniciativa d’ Arran, els combatius joves de la CUP: després d’atacar un autobús ple de turistes, ara van a punxar rodes de bicicletes de lloguer amb ganivets de cuina. En un tweet de @ArranP9 (Poblenou) declaren: «Ja n’estem fartes de l’ocupació per part d’empreses turístiques de l’espai…
  Tags: cup, autobús, del, arran, barcelona, mossos, d'esquadra, turisme, turismofòbia, ajuntament
 • 66
  La turismofòbia que l’Ajuntament de Barcelona presidit per Ada Colau genera o, si més no, tolera no és cap fantasma, sinó una realitat que es manifesta en accions hostils, per ara de baixa intensitat. Un autobús turístic ple de visitants de la ciutat ha patit, segons informa Rac1, un atac…
  Tags: autobús, ha, barcelona, turisme, ajuntament, turismofòbia, ple, al, barris, mata
 • 66
  La turismofòbia és tot un programa, no és que algú hagi tingut un mal moment. No són solament les joventuts de la CUP, és a dir Arran —encara que ells diuen que no són les joventuts de la CUP—, que han posat en pràctica la lluita contra els turistes i…
  Tags: cup, turismofòbia, contra, mossos, d'esquadra, turisme, barcelona, ajuntament
 • 56
  Dilluns vinent, el govern municipal haurà de respondre sobre les últimes manifestacions violentes de turismefòbia. Ho farà durant una sessió extraordinària de la Comissió de Presidència justament convocada amb aquest ordre del dia tal com demanat pel grup municipal del PP, al qual s’ha sumat el grup Demòcrata. En particular,…
  Tags: al, del, ajuntament, ha, turisme, arran, turístic, bus, barcelona, l'ajuntament
 • 56
  Us pensàveu que els venedors illegals de mercaderia illegal, aquí anomenats top-manta, eren uns pobres indigents que es guanyen la vida com poden? Això és el que ens han volgut fer creure, però hi havia un pla més sofisticat al darrere. Betevé acaba d’anunciar que el sindicat de manters presenta…
  Tags: del, al, dels, barcelona, ajuntament, ha, diu, mossos, d'esquadra, turisme

Deixa un comentari