Turismofòbia Arran CUP

Cada cosa pel seu nom: el d’Arran fou un assalt i no un acte símbolic

La CUP ha demanat que l’atac d’Arran contra l’autobús turístic sigui considerat un acte simbòlic i no un assalt, i fins i tot ha lamentat que, amb la terminologia emprada per explicar el que va passar dijous, s’intenti condicionar l’opinió pública presentant els joves cupaires com a delinqüents.

O sigui, la CUP demana que els ciutadans no s’indignin al davant de la destrossa d’un autobús de propietat d’una empresa pública i, per tant, pagat per tots els ciutadans amb els seus impostos. Demana que no s’indignin pels 1.800 euros de danys que, segons ha declarat la portaveu del coŀlectiu, ni tan sols preveuen pagar i que quedaran a costa de la classe treballadora a la qual presumeixen de pertànyer i de la qual presumeixen hipòcritament de defensar els drets.

Autobús ARRAN CUP turismefòbia

Ara bé, com que tenen Escola d’Estiu i tot, que les ancianes de la tribu de la CUP expliquin als nens d’Arran que és la classe treballadora qui paga els impostos amb què TMB compra i arregla els autobusos. No és el capitalisme ni el patriarca de Constantinoble. Són els treballadors com sa mare i son pare, si és que treballen.

I no, estimats cupaires, no va ser un acte simbòlic i és impossible considerar-lo tal només perquè us convé. Allò que va passar dijous va ser un assalt a tots els efectes. Va ser un atac violent contra persones i coses dut a terme per uns encaputxats moguts pel seu extremisme i per la voluntat d’imposar amb violència les seves idees. Va ser un assalt, va provocar danys i s’ha de sancionar perquè aquests joves sàpiguen que no tot està permès, que hi ha uns límits també. Perquè hi ha regles de convivència i normes per respectar. I perquè –que els ho expliquin, les ancianes de la CUP– la frontera entre extremisme i terrorisme és molt prima.

Related Posts

 • 71
  La Generalitat ha demanat personar-se com a acusació particular en la causa judicial oberta per investigar l'assalt al bus turístic dut a terme per Arran el passat 27 de juliol. La demanda es basa en les competències de la Generalitat pel que fa a la protecció de la imatge de…
  Tags: pel, arran, contra, ha, turismofòbia, turismefobia, cup
 • 64
  La portaveu del coŀlectiu juvenil d'extrema esquerra Arran, Laura Flores, no ha descartat que es duguin a terme noves accions contra el turisme com la de l'atac de dijous passat a la zona del Camp Nou. "La nostra política va més enllà d'aquestes accions, però també les inclou, de manera que…
  Tags: no, ha, arran, ni, contra, turismefobia, turismofòbia, barcelona, cup
 • 49
  Santi Vila anuncia mesures legals contra Arran El conseller d'Empresa i Coneixement ha encarregat els serveis jurídics del seu departament perquè estudiïn mesures legals contra els membres de l'organització d'extrema esquerra Arran per l'atac al bus turístic dut a terme el passat dijous. "Tolerància zero a la turismofòbia", ha piulat el…
  Tags: ha, no, cup, contra, turismofòbia, d'arran, barcelona, arran, turismefobia
 • 47
  A través d'un vídeo penjat a les xarxes socials, l'organització juvenil d'extrema esquerra anticapitalista Arran ha reivindicat l'atac de dijous passat contra un autobús ple de turistes a l'avinguda Joan XXIII, a la zona del Camp Nou. "El turisme massiu mata els barris, destrueix el territori i condemna a la misèria…
  Tags: ha, arran, barcelona, classe, treballadora, dijous, contra, turismofòbia, cup
 • 45
  Dilluns vinent, el govern municipal haurà de respondre sobre les últimes manifestacions violentes de turismefòbia. Ho farà durant una sessió extraordinària de la Comissió de Presidència justament convocada amb aquest ordre del dia tal com demanat pel grup municipal del PP, al qual s’ha sumat el grup Demòcrata. En particular,…
  Tags: ha, arran, assalt, passar, barcelona, qual, pel, no, hi, turismefobia

Deixa un comentari