Arran bicicletes

Arran, els joves de la CUP, ara punxen rodes de bicicleta

Una altra heroica iniciativa d’ Arran, els combatius joves de la CUP: després d’atacar un autobús ple de turistes, ara van a punxar rodes de bicicletes de lloguer amb ganivets de cuina.

En un tweet de @ArranP9 (Poblenou) declaren: «Ja n’estem fartes de l’ocupació per part d’empreses turístiques de l’espai públic del barri». Però si són ells que decideixen qui passa o no per aquest espai públic, és que l’han privatitzat i s’han erigit en guardians de la frontera i vigilants del territori.

Com en el cas de l’autobús, això és un assalt i no un acte simbòlic, perpetrat per militants d’un partit parlamentari. Els portaveus de la CUP no solament no els desautoritzen sinó que els animen a prosseguir.

El govern de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona no haurien de fer veure que no ho veuen, i reaccionar abans que no sigui massa tard.

Related Posts

 • 80
  A través d'un vídeo penjat a les xarxes socials, l'organització juvenil d'extrema esquerra anticapitalista Arran ha reivindicat l'atac de dijous passat contra un autobús ple de turistes a l'avinguda Joan XXIII, a la zona del Camp Nou. "El turisme massiu mata els barris, destrueix el territori i condemna a la misèria…
  Tags: del, turisme, arran, barcelona, ada, colau, autobús, mossos, d'esquadra, turismofòbia
 • 80
  La turismofòbia que l’Ajuntament de Barcelona presidit per Ada Colau genera o, si més no, tolera no és cap fantasma, sinó una realitat que es manifesta en accions hostils, per ara de baixa intensitat. Un autobús turístic ple de visitants de la ciutat ha patit, segons informa Rac1, un atac…
  Tags: l, autobús, han, barcelona, turisme, no, ajuntament, turismofòbia, rodes, d
 • 71
  Us pensàveu que els venedors illegals de mercaderia illegal, aquí anomenats top-manta, eren uns pobres indigents que es guanyen la vida com poden? Això és el que ens han volgut fer creure, però hi havia un pla més sofisticat al darrere. Betevé acaba d’anunciar que el sindicat de manters presenta…
  Tags: l, no, d, del, han, barcelona, ajuntament, ara, mossos, d'esquadra
 • 70
  L’Ajuntament de Barcelona, presidit per Ada Colau, combat el comerç legal amb la promoció dels venedors de mercaderia il·legal; combat el trànsit rodat amb iniciatives tan estrafolàries com la superilla del Poblenou, que multiplica els problemes dels veïns; combat el turisme amb la moratòria hotelera, que provoca la puja de…
  Tags: l, barcelona, no, ajuntament, ara, espai, públic, del, mossos, d'esquadra
 • 61
  Dilluns vinent, el govern municipal haurà de respondre sobre les últimes manifestacions violentes de turismefòbia. Ho farà durant una sessió extraordinària de la Comissió de Presidència justament convocada amb aquest ordre del dia tal com demanat pel grup municipal del PP, al qual s’ha sumat el grup Demòcrata. En particular,…
  Tags: del, l, d, govern, ajuntament, turisme, arran, barcelona, colau, ada

Deixa un comentari