Assemblea - espelmes

L’ Assemblea es proposa batre el rècord d’encendre espelmes

Demà dijous, a les 11:30, a la plaça del Rei, l’ Assemblea Nacional Catalana presentarà la seva «Campanya pel Sí», amb l’assistència de representants de partits i associacions independentistes.

Fins ara cadascú havia fet campanya pel seu compte, i encara que tots coincideixen en la necessitat de fer-ho conjuntament, no s’havia arribat a acordar cap campanya unitària.

Amb prou feines dos mesos abans de l’anunciat referèndum, sembla que aquest moment ha arribat.

D’altra banda, l’ANC té el propòsit de guanyar un Record Guinness encenent espelmes, amb l’objectiu d’aconseguir ressò internacional. Serà a Llívia, al camp de futbol, el 19 d’agost, a les 20:00. Es tracta d’escriure la pregunta del referèndum de l’1-O —«Voleu que Catalunya sigui un estat independent en forma de república?» amb espelmes enceses.

Es preveu que els voluntaris de l’ Assemblea facin servir un mínim de 80.000 espelmes. Segons l’ANC, el rècord en aquest gènere, a hores d’ara, està en 68.000 espelmes; però aquí n’hem trobat un de 72.585: Record blasted as 72,585 candles burn on one birthday cake.

Related Posts

 • 44
  L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i els Comitès en Defensa de la República (CDR) ja donen per descomptat que l'Estat manipularà els resultats de les eleccions del 21-D i, per aquest motiu, tenen previst fer un recompte paral·lel. D'aquesta manera, si el resultat oficial no coincideix amb el que desitjaven, ja…
  Tags: d, del, aquest, anc, assemblea
 • 41
  Finalment, Loquillo rebrà la medalla d’honor de la ciutat de Barcelona. El cantant serà premiat per la seva tasca professional gràcies al vot favorable de tots els grups municipals excepte la CUP. Però qui és Loquillo? Fins a la campanya electoral per a les municipals del 2015 ni tan sols…
  Tags: havia, del, d, l
 • 38
  El vot independentista ha assolit el 47,49% mentre que el vot no independentista ha arribat al 50,93%. Si parlem de vots, els independentistes han sigut 2.063.0000 mentre que els no independentistes 2.212.000. La llei electoral dóna més escons als independentistes, però no hi ha suport popular. Ciutadans ha guanyat les eleccions amb 1.100.000…
  Tags: d
 • 38
  Segons el projecte de llei del referèndum presentat avui per Junts pel Sí i la CUP, la república catalana podria proclamar-se ja l'1 d'octubre en el cas que guanyi el sí. El procés constituent, que culminarà amb la redacció de la constitució catalana, s'obriria en els dos dies següents. Si, en canvi,…
  Tags: referèndum, del, pel
 • 36
  La ciutat que avui vivim és el resultat de les aportacions de tots els que n’han format part i els que en formem part avui. Entre tots l’hem pensat, l’hem debatut i hem ajudat a fer-la tirar endavant. Entre tots hem posat en ordre les prioritats de la ciutat apostant…
  Tags: d, l, del

Deixa un comentari