Lluna plena eclipsi

S’eclipsa Ada Colau i també la lluna plena

No és només Ada Colau que s’eclipsa quan hi ha vaga a l’aeroport, sinó que avui també la lluna plena ho farà. I tal com la Colau surt del seu amagatall només per piular en contra de l’eurodiputat Tremosa, també la lluna plena es deixarà admirar parcialment.

Aleshores, vaga o no vaga, a partir de les vuit aixequeu el nas per admirar la màgia de la desaparició. No, no de la batllessa. Dissortadament, Ada Colau encara no té intenció de desaparèixer del mapa i caldrà aguantar-la fins al 2019.

En canvi, serà la lluna plena la que s’amagarà fins a quarts de deu. I després tornarà a brillar per escoltar i realitzar els desitjos de qui mai no deixa d’esperar.

Related Posts

 • 39
  Era el 1986 quan es va estrenar la peŀlícula Nou setmanes i mitja. Ada Colau aleshores tenia 12 anys, estava en plena adolescència i segur que Mickey Rourke va ser un dels primers sex-symbols que van animar els seus somnis. Exactament 30 anys després (o sigui, l'any passat), el diari…
  Tags: ada, colau, no, sinó, ha, del, després, plena, aleshores, ho
 • 36
  L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s'està plantejant seriosament la possibilitat d'un pacte municipal amb les forces contràries a la independència si el Parlament proclama avui la República Catalana. Colau s'ha manifestat públicament contrària a la Declaració d'Independència i ha reclamat en més d'una ocasió a Puigdemont i Rajoy que s'asseguin…
  Tags: colau, del, avui, ada, ha, no
 • 35
  Ada Colau ha tornat a fer servir les xarxes socials per intentar entabanar els internautes amb un missatge on es diu tot i el contrari de tot. El Papa Francesc no hauria sabut fer-ho millor. A través d'un text boirós i ambigu, típic de qui no vol que se l'entengui,…
  Tags: no, del, colau, ha, ada
 • 33
  Segons reconeix El País, la mesura adoptada per Ada Colau amb l'objectiu de posar fi al fenomen dels pisos turístics iŀlegals ha fracassat clamorosament. La susdita mesura preveia que els propietaris dels pisos turístics iŀlegals denunciats poguessin obtenir la condonació del 80% de la multa si destinaven l'immoble a lloguer social.…
  Tags: del, ha, colau, només, ada, al, contra
 • 32
  El portaveu del Grup Municipal Demòcrata, Jaume Ciurana ha criticat en roda de premsa que Ada Colau no travessés la plaça Sant Jaume per acompanyar fins a la Generalitat els més de 700 alcaldes investigats per la Fiscalia. "Són només 100 metres, però és tot un abisme en el seu grau de…
  Tags: ha, colau, no, del, ada, al, fins, només

Deixa un comentari