Mercedes Vidal

Mercedes Vidal no pensa dimitir i anuncia nous carrils bici

La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, intenta recuperar la credibilitat perduda amb la vaga de metro solucionada per la Generalitat. Encara que el ple hagi aprovat la proposta del grup municipal d’Esquerra Republicana que demanava la dimissió de la regidora de mobilitat, Mercedes Vidal encara seu tossudament al seu escó i avui ha sortit del seu amagatall per anunciar que, entre agost i octubre, es construiran 11 nous carrils bici, i altres 21 es començaran abans del 2018.

Mercedes Vidal ha explicat que, enguany, els ciclistes a Barcelona han augmentat d’un 13% i, per tant, cal adaptar les infraestructures de la ciutat. Així com preveu fer evaporar els cotxes amb la connexió del tramvia per la Diagonal, el govern municipal intentarà fer-los desaparèixer privilegiant els carrils bici.

 

Related Posts

 • 74
  Segons explica el bloc Info Horta Guinardó, la regidora de mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, s'hauria fet mofa dels vaguistes de TMB en una conversa al Telegram durant la comissió d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat en què se la va reprovar. Mentre els membres de la comissió discutien sobre…
  Tags: del, no, mercedes, vidal, metro, mobilitat, vaga, govern, municipal, han
 • 62
  Mentre Ada Colau acaba de presentar en roda de premsa el seu Observatori de l'Habitatge nou de trinca, avui els barcelonins pateixen els efectes del 10è dilluns de vaga de metro. I qui hauria de resoldre el problema usa l'estratègia de l'opòssum: Mercedes Vidal es fingeix morta. Metafòricament, és clar. Si bé ambientòloga,…
  Tags: mercedes, vidal, del, metro, vaga, no, ha, dimissió, d'un, cal
 • 61
  El Consell plenari de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat la proposta del grup municipal d'Esquerra Republicana que demana la dimissió de la regidora de mobilitat, Mercedes Vidal, per la seva incapacitat de posar fi a la vaga de metro que afecta la ciutat. Alfred Bosch ha recordat que el metro…
  Tags: ha, vidal, dimissió, vaga, del, metro, ciutat, l'ajuntament, barcelona, mercedes
 • 61
  El govern municipal presidit per Ada Colau serà recordat per la seva "acció observadora". Colau no actua, Colau observa. I no hauria pogut ser de cap altra manera si pensem que "la colla municipal" prové gairebé tota en bloc de l’activisme social mitjançant un Observatori. Concretament, el de Drets Econòmics,…
  Tags: no, d, del, al, govern, municipal, barcelona, vidal, mercedes, ajuntament
 • 58
  Com diu una amiga meva, amb el Google Maps i un parell de talons es pot arribar fins a l'infern. Però ben bé no és del tot cert: la Sra. Mercedes Vidal sembla que la tinc en contra. Aquest migdia, després de plegar a la consulta, havia d'anar a dinar a casa de la…
  Tags: no, al, del, barcelona, ha, mercedes, vidal, metro, municipal, perduda

Deixa un comentari