El Periódico Ada Colau

El Periódico és el diari més subvencionat per Ada Colau

El Periódico es confirma el diari més subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona del qual omet els fracassos i celebra les declaracions d’intents com si fossin èxits.

En particular, segons una anàlisi detallada publicada pel diari digital Directe!Cat, l‘any passat l’Ajuntament de Barcelona va destinar a la versió digital d’El Periódic uns 915.000 euros. El Periódico va ser el digital més subvencionat tot i ocupar la vuitena posició pel que fa a l’audiència.

L’altre digital que surt afavorit per la repartició de fons públics és El Crític, notòriament proper a comuns i podemites, que resulta ser el sisè diari digital per diners rebuts tot i ser el desè per audiència.

Als grups Zeta i Godó (els que van fer cas omís de la vaga de metro, segons apunta el Directe) va anar gairebé el 60% dels diners destinats a publicitat institucional i això explica molt clarament el (no) tractament que els diaris dels grups van fer de fets com, per exemple, la vaga de metro.

El Periódico (seguit per El Crític) també gaudeix de la xifra més alta per cada 1000 visites a la seva pàgina web, amb una rendibilitat dels clics molt superior a la dels altres mitjans digitals.

Interpeŀlat sobre l’argument, Jaume Asens, molt democràticament, va bloquejar el Directe!Cat al Twitter.

Related Posts

 • 48
  Van arribar al govern de l’Ajuntament de Barcelona imposant als seus càrrecs un sou de 2.200 € al mes i catorze pagues l’any, o sigui 30.800 €, com es pot comprovar al capítol de transparència —encara que hi ha excepcions—. Ara n’estan penedits, de les limitacions econòmiques que imposa el…
  Tags: no, del, al, comuns, als, barcelona, ajuntament, colau, ada
 • 45
  Els diaris d'avui informen de dos fracassos del govern municipal de Barcelona: 1) El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha anul·lat la taxa sobre els pisos buits aprovada pel consistori barceloní el passat mes de setembre, atès que la Generalitat té competència exclusiva en matèria d'habitatge. 2) Els…
  Tags: del, més, euros, pel, barcelona, colau, ajuntament, ada, periódico
 • 44
  Segons reconeix El País, la mesura adoptada per Ada Colau amb l'objectiu de posar fi al fenomen dels pisos turístics iŀlegals ha fracassat clamorosament. La susdita mesura preveia que els propietaris dels pisos turístics iŀlegals denunciats poguessin obtenir la condonació del 80% de la multa si destinaven l'immoble a lloguer social.…
  Tags: dels, del, colau, als, particular, ada, al, segons, barcelona, ajuntament
 • 42
  L’Ajuntament de Barcelona no té gaires manies a l’hora d’acollir i promoure qualsevol extremisme ideològic. L’últim cas que ha transcendit és l’anomenada «I Feria del Libro Marxista» —primera, a Barcelona; a Madrid també en fan una i van per la cinquena—, organitzada per un ens que es diu «Universidad Obrera»,…
  Tags: no, del, sobre, ajuntament, barcelona, colau, ada
 • 42
  El govern d'Ada Colau ha encarregat la construcció d'un carril bici a Comsa, una de les empreses investigades per la trama del 3%. Tal com explica el diari La Vanguardia, l'adjudicació és de fa unes setmanes i, de fet, l'Ajuntament continua treballant amb aquestes societats de forma habitual. Es dóna…
  Tags: del, colau, no, dels, més, cas, l'ajuntament, diari, explica, qual

One comment

Deixa un comentari