CUP turismefòbia turismofòbia

El creuer de la luxúria desembarca a Barcelona per al goig de les cupaires

Diumenge l’amor lliure desembarcarà al port de Barcelona. El vaixell anomenat Azamara Quest descarregarà els seus passatgers al World Trade Center i deixarà que propaguin l’amor pels carrers de la ciutat.

Segons informa el diari El Español, es tracta d’un creuer organitzat per l’empresa Luxury Lifestyle i reservat a les parelles que practiquen l’intercanvi sexual. Arribarà a Barcelona després de 9 dies de navegació i de luxúria per les aigües de la Mediterrània.

Els intercanvistes es quedaran a Barcelona per un parell de dies i aquí neix el dubte. Hi circularan com a guiris de tota la vida, provocant la mania dels turismefòbics o continuaran buscant la transgressió? Continuaran intercanviant parelles només entre ells o voldran ampliar el repertori entre els indígenes? No ho pregunto per tafanejar, no. El que passa és que avui m’he llevat altruista i amb ganes d’ajudar els pobres turistes tan menyspreats en els últims temps.

Aleshores, deixaré aquí uns quants consells sobre algunes experiències inoblidables que els creueristes amorosos podrien viure a Barcelona.

Per començar, els amants de les barreges i dels embolics podrien participar en alguna assemblea cupaire per debatre, votar i posar en pràctica el tema de la tribu. Que no són prou antisistema també aquests creueristes? Anna Gabriel no ha inventat res, la tribu és el que es practica dins aquest the love boat. I la criança en comú (què us creieu?) només és una conseqüència de l’amor abundantment practicat abans. Perquè els caputxets contaminen, se sap. I omplen les butxaques capitalistes de les empreses que els produeixen! És veritat que les cupaires han inventat un anticonceptiu més eficaç o sigui la falta de depilació amb efecte bromur, però també hi ha qui diu que “on hi ha pèl hi ha alegria” i aleshores l’accident reproductiu encara és possible.

Holi ColoursDesprés, per si desitgessin més transgressió encara, els guiris de l’amor podrien dedicar-se a les pràctiques masoquistes oferint-se per substituir els autobusos turístics per deixar-se pintar en un esclat de turismefòbia holi colours. La fluorescència faria un calidoscopi de les seves pràctiques amoroses i tindria ocupats els baby-cupaires que deixarien per una estona de destrossar el que no paguen de la seva butxaca. I la ciutadania els ho agrairia i potser fins i tot acabaria tenint-los afecte a aquests guiris.

Finalment, en pujar al seu vaixell luxuriós els intercanvistes podrien fer una bona acció i dur a terme un intercanvi definitiu emportant-se les cupaires cap a terres llunyanies. L’Amèrica del Nord, pàtria de la majoria dels creueristes, seria perfecta. No pel seu capitalisme, sinó per la presència de les reserves índies en què realitzar el somni de viure en tribu. Sense epiladors ni turisme. Però sense iPhone ni piscina. I sense els dinerets de papi.

Related Posts

 • 36
  Avui els grups parlamentaris de Junts pel Sí i la CUP presentaran la llei de transitorietat jurídica que preveu el traspàs de la legalitat espanyola a la catalana. La llei s'havia de presentar a finals de juliol però no es va fer a causa del desacord entre els diversos partits sobre el…
  Tags: del, cup, seva, pel, no, gabriel, anna, pels, sobre, cap
 • 35
  Amb això de la CUP hi ha un malentès. El comú de la gent els veu com un partit, però en realitat són una secta. I no és que no siguin també un partit, ells diran fins i tot que són el partit que més bé defensa els interessos del…
  Tags: més, són, no, del, cup, ha, hi, dels, pel, gabriel
 • 32
  Avui l'extrema esquerra independentista ha iniciat la seva campanya per al referèndum de l'1-O que ha presentat com una oportunitat per "escombrar el capitalisme, el patriarcat, la corrupció i la monarquia". El que crida l'atenció, però, és que ho hagi fet a través de les mateixes expressions de l'extrema dreta…
  Tags: ha, seva, cup, cupaires, no, només, al, gabriel, anna
 • 31
  Els acudits de la CUP semblen més propis d’un programa d’humor que del debat polític, però ells insisteixen a fer-ne, i els altres a tenir-los en compte. Ara proposen l’expropiació —o «socialització forçosa», en el seu espès argot— de la Catedral de Barcelona. Ho faran oficialment demà dijous dia 6…
  Tags: més, del, barcelona, sobre, cup, no, turisme, hi, pel, ho

Deixa un comentari