El Prat Vaga Eulen

Els treballadors d’Eulen voten si acceptar la proposta de la Generalitat

Avui, des de les 11 fins a les 19, els treballadors d’Eulen votaran sobre si acceptar la proposta elaborada per la Generalitat amb l’objectiu de posar fi al conflicte que està paralitzant l’aeroport d’El Prat.

La plantilla haurà d’expressar-se amb referència a la susdita proposta i també sobre si desconvocar la vaga parcial convocada per a demà i diumenge i la total prevista a partir de dilluns.

Tot i l’optimisme expressat pel secretari general de Treball de la Generalitat, Josep Ginesta, l’assessor del comitè de vaga, Joan Carles Giménez, considera insuficients les millores proposades i veu difícil que siguin acceptades pels treballadors. En particular, Giménez dubta que els treballadors acceptin l’augment salarial proposat de 200 euros en 12 pagues contra els 350 euros en 15 pagues reclamats pels vaguistes.

Related Posts

 • 70
  El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Josep Ginesta, ha declarat que el Govern dóna per acabada la mediació entre la direcció d'Eulen i el comitè de vaga per resoldre el conflicte laboral a l'Aeroport del Prat. En particular, la proposta de resolució preveu la incorporació…
  Tags: del, proposta, vaga, comitè, treballadors, d'eulen, demà, conflicte, treball, generalitat
 • 55
  La notícia seria que no hi hagués retards en el control de passatgers a l’aeroport del Prat, però un cop més, un estiu més, torna a haver-hi cues de dues hores, «segons fonts dels treballadors, per escassetat de personal i la falta de formació d’alguns dels empleats». No ho adverteix…
  Tags: del, aeroport, prat, aena, josep, dilluns, treballadors, diumenge, partir, eulen
 • 53
  Els 360 vigilants de seguretat de l’ aeroport del Prat, pertanyents a l’empresa Eulen, han decidit descartar la vaga parcial ja convocada i fer vaga indefinida de 24 hores. La negociació està encallada, ja que els treballadors, a part les seves reinvidicacions econòmiques i les queixes sobre les seves condicions…
  Tags: vaga, prat, del, aeroport, parcial, eulen, fins, treball, diumenge, dilluns
 • 44
  Provocar cues és l’arma que tenen els treballadors de seguretat de l’aeroport del Prat per pressionar la seva empresa, Eulen, i en conseqüència Aena. Aena, després d’amenaçar Eulen amb sancions, finalment s’ha decidit a fer alguna cosa: ha convocat els representants dels treballadors i d’Eulen a una reunió avui divendres…
  Tags: del, aena, eulen, treballadors, vaga, prat, diumenge, aeroport, avui, dilluns
 • 43
  Es prenuncien temps difícils per als viatgers que hagin de passar per l'aeroport d'El Prat. Els vigilants de seguretat dels controls d'accés a l'aeroport han amenaçat que mantindran la convocatòria de vaga indefinida a partir del 4 d'agost. Els treballadors s'abstindran de la feina tots els divendres, diumenges i dilluns…
  Tags: del, l'aeroport, aena, conflicte, vaga, prat, d'el, treballadors, partir, al

Deixa un comentari