Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret de Mar es personarà en la causa per l’homicidi del jove turista italià

L’Ajuntament de Lloret de Mar es personarà com acusació popular en el cas de l’assassinat del jove italià mort per haver estat apallissat mortalment per tres turistes de nacionalitat russa en una discoteca de la ciutat.

El consistori també ha iniciat una investigació administrativa per comprovar el compliment de les normes de seguretat a la discoteca que, mentrestant, ha estat tancada provisionalment.

Els fets van passar dissabte passat. La víctima, un noi de 22 anys, va rebre una pallissa mortal per part de tres nois de 20, 24 i 26 anys que, més tard, van ser localitzats al passeig marítim de Lloret. Els tres, ara detinguts, estan a l’espera de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.

Deixa un comentari