Mossos Raval

Alfred Bosch reclama més presència policial contra els narcopisos al Raval

Arran de les últimes denúncies dels veïns del Raval contra la difusió del fenomen dels anomenats narcopisos, el president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha reclamat més presència de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra per fer front al “problema dels assalts a pisos per convertir-los en punts de venda de droga”.

Bosch ha denunciat que la situació ha esdevingut intolerable i, de fet, fa dos anys que els veïns de Ciutat Vella ho denuncien. “Caldria haver actuat de manera preventiva, no acusar ara als Mossos i negar cap responsabilitat per part de l’Ajuntament”, ha dit.

El republicà ha lamentat que “només s’actuï quan els propietaris denuncien que han trobat el seu pis convertit en punt de venda de droga”. En canvi, el que caldria és una feina preventiva també per part del govern municipal. Per exemple, Bosch ha recordat el cas de l’immoble situat al carrer Robador 33 que és de l’Ajuntament però no es destina a lloguer social perquè està ocupat i destinat a la venda de droga.

Related Posts

 • 43
  El ple de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat la proposició del grup municipal d'ERC i ha reconegut "el govern i el Parlament sorgits de les urnes el 27-S com els únics representants legítims" de Catalunya. La proposta s'ha aprovat amb els vots a favor d'ERC, BeC, Grup Demòcrata i la CUP, i…
  Tags: ha, govern, del, bosch, barcelona, s, recordat, han, més, dels
 • 40
  Després de setmanes de protestes veïnals, una operació conjunta de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana s'ha conclòs amb la detenció de tres traficants que havien ocupat dos pisos del barri en els quals emmagatzemaven i venien les drogues. La policia ha desmantellat els dos pisos –als carrers Picalquers i de…
  Tags: ha, raval, del, pisos, d, l, mossos, municipal, al, urbana
 • 39
  La turismofòbia que l’Ajuntament de Barcelona presidit per Ada Colau genera o, si més no, tolera no és cap fantasma, sinó una realitat que es manifesta en accions hostils, per ara de baixa intensitat. Un autobús turístic ple de visitants de la ciutat ha patit, segons informa Rac1, un atac…
  Tags: l, ha, han, barcelona, no, ajuntament, al, d, fet, cap
 • 39
  Esquerra Republicana a Barcelona ha trencat tots els ponts amb Ada Colau pel seu pacte de govern amb el PSC, un partit que ha justificat en més d'una ocasió la repressió policial contra els ciutadans l'1 d'octubre passat. Els republicans estan decidits a no votar cap de les mesures del…
  Tags: govern, contra, ha, del, erc, barcelona, no, més, ciutat, al
 • 36
  El president del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha aprofitat la sessió extraordinària de la Comissió de Presidència convocada per discutir sobre els últims fets de turismefòbia per carregar contra el govern estatal presidit pel PP amb motiu del caos a l'aeroport d'El Prat. Alfred Bosch…
  Tags: ha, del, bosch, no, alfred, han, contra, govern, dels, dit

Deixa un comentari