Mossos d'Esquadra

La policia deté el responsable de tres atracaments a Girona, el jutge l’allibera

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de nacionalitat marroquina com a presumpte autor de tres atracaments a Girona. L’home hauria dut a terme tres robatoris amb violència i intimidació, primer a Llambilles (Girona) el passat 7 d’agost i tres dies després en dues gasolineres de Girona.

El 13 d’agost es va denunciar un altre intent de robatori, aquesta vegada en un forn de Girona, però el lladre va marxar sense emportar-se res. Els Mossos d’Esquadra van fer una recerca per la zona i van localitzar el responsable mentre s’estava canviant de roba dins un cotxe que coincidia amb el que havia descrit la treballadora del forn.

El detingut, amb antecedents, ha passat a disposició del jutge de guàrdia de Girona, que però ha decretat la seva llibertat amb càrrecs. El lladre, per tant, torna a circular lliurement pel Gironès.

Related Posts

 • 63
  Segons ha avançat El Periódico, el fiscal superior de Catalunya, José María Romero de Tejada, ha comunicat que tots els cossos de seguretat -inclosos els Mossos d'Esquadra- passaran sota les ordres d'un comandament únic del Ministeri d'Interior en vista de l'1-O. El fiscal ho hauria comunicat als comandaments a Catalunya de…
  Tags: mossos, del, havia, forn, policia, d'esquadra, ha
 • 62
  Després de 3 dies del nomenament de Joaquim Forn al Departament d'Interior de la Generalitat, Albert Batlle ha dimitit del càrrec de director general dels Mossos d'Esquadra. Joaquim Forn, conseller d'Interior des del passat 14 de juliol, ha acceptat la seva dimissió motivada, segons fonts de la policia, per motius…
  Tags: del, policia, mossos, ha, forn, d'esquadra, havia, passat, seva, després
 • 62
  La Guàrdia Civil s'ha personat a la comissaria regional dels Mossos d'Esquadra de Ponent, a Lleida, per reclamar la gravació i transcripció de les converses dels telèfons de dos comandaments i també d'un tercer agent que va participar en la coordinació del dispositiu del dia del referèndum. També s'ha requerit la…
  Tags: del, mossos, d'esquadra, guàrdia, dies, passat
 • 61
  La Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra han detingut un jove francès d'origen marroquí al peatge de l'AP-7 de la Jonquera (Alt Empordà) disparant-li un tret a la cama per no haver fet cas a les seves indicacions mentre continuava cridant "Al·là és gran". La policia ha aturat l'home per un control…
  Tags: ha, han, cotxe, l'home, del, mossos, girona, tres, detingut, d'esquadra
 • 60
  Una furgoneta que conté «cartutxos d'ús industrial amb components químics que mal manipulats poden explotar» va ser robada a Barcelona dissabte passat. No cal dir que ben manipulats, en mans d’un terrorista, també poden explotar on ell vulgui. Es tracta de la Toyota Proace matrícula 5480JCZ, propietat de l’empresa Fike…
  Tags: ha, passat, robatori, policia, d'esquadra, mossos, guàrdia

Deixa un comentari