Atemptat Barcelona Rambla

Atropellament massiu a la Rambla de Barcelona

Una furgoneta ha atropellat unes desenes de persones a la Rambla de Barcelona. L’atropellament ha provocat desenes de ferits i tretze morts.

Atropellament massiu Barcelona

Sembla que el conductor sigui un home d’origen marroquí.

Els Mossos han demanat a la gent que no surti a la zona i eviti apropar-se a la plaça Catalunya. També demanen que no es difonguin fotos de l’operatiu.

La Protecció Civil ha demanat el tancament de totes les estacions de plaça Catalunya i ha demanat a la gent que no surti del lloc d’on és fins que la policia no ho permeti.

Related Posts

 • 50
  Després de l'atemptat dut a terme a Barcelona, Itàlia ha augmentat les mesures de seguretat en els llocs d'interès turístic de les principals ciutats del país. En particular, per evitar un atropellament massiu en els carrers més concorreguts, les autoritats han ordenat la instaŀlació de barreres protectores com les de formigó…
  Tags: han, barcelona, ha, del, massiu, atropellament, rambla, mossos, atemptat
 • 48
  Els Mossos d'Esquadra han trobat un cinturó explosiu en el garatge de la casa d'Alcanar (Tarragona) utilitzada pels terroristes com a magatzem i esfondrada per una explosió el passat dimecres. El cinturó ha resultat real i no simulat com el que portaven els terroristes abatuts a Cambrils. L'edifici ubicat a la urbanització…
  Tags: mossos, han, lloc, ha, no, barcelona, rambla, atemptat
 • 46
  El conseller de Presidència, Jordi Turull, ha assegurat que el Govern tirarà endavant el procés tal com estava previst abans de l'atemptat perquè -ha dit- "la normalitat és la gran derrota d'aquesta gent". El portaveu del Govern ha definit "miserable" l'intent de barrejar el terrorisme amb l'independentisme perquè "una cosa no té…
  Tags: ha, no, del, han, catalunya, gent, rambla, atemptat, barcelona
 • 45
  El Major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha lamentat als micròfons de Catalunya Ràdio que la gran part de la informació policial internacional no arriba als Mossos perquè la mateixa s'atura a Madrid. Trapero ha explicat que la informació arriba "per una finestreta controlada per la Policia Nacional espanyola" que hauria…
  Tags: ha, mossos, no, policia, sigui, gent, catalunya, del, rambla, barcelona
 • 40
  Els Mossos d’Esquadra informen de la detenció de setze lladres que actuaven en zones d’oci de la Barceloneta. Seleccionaven les seves víctimes, les encerclaven i, amb intimidació o violència, els robaven objectes de valor. La nota dels Mossos destaca, entre els detinguts, sis homes de nacionalitat marroquina, la majoria joves,…
  Tags: mossos, barcelona, catalunya

Deixa un comentari