CIA Rambles Atemptat

La CIA no va alertar els Mossos sobre l’atemptat a la Rambla

El president de la Generalitat ha negat que la CIA hagués advertit els Mossos d’Esquadra de la imminència d’un atemptat a Barcelona, com algun mitjà havia anunciat, ja que no existeix cap contacte directe de les forces de seguretat catalana amb les agències d’espionatge internacionals.

Ho ha fet en una entrevista al programa de televisió El objetivo, en què també ha relativitzat l’absència de pilones en els accessos a les Rambles i ha retret a la CUP que no participin en la manifestació de dissabte que ve: «Els demano que s’ho replantegin». La CUP se n’ha desmarcat, diuen, a causa de l’assistència del rei.

El breu resum d’aquesta entrevista que ofereix la web del Govern té un títol prou significatiu: «Ens van voler derrotar a Barcelona i els vam guanyar a Cambrils».

Cal recordar que a Cambrils un sol agent dels Mossos d’Esquadra, del qual només ha transcendit de font oficial que té onze anys d’experiència, va abatre quatre dels terroristes. El cinquè va ser abatut poc després; aquest és el moment:


.

Related Posts

 • 87
  El lema «No tenim por» s’ha imposat com a expressió de rebuig a la matança de les Rambles. Fora de Catalunya pot semblar una afirmació rotunda de valor, però aquí és inevitable pensar en la lletra d’una cançó molt bleda del Club Super3, un programa infantil de TV3. Es tracta…
  Tags: no, del, l, ha, d, rambla, govern, gihadisme, mossos, d'esquadra
 • 79
  Per què no hi ha pilones de seguretat en els accessos a les Rambles o al Portal de l’Àngel, malgrat un suggeriment explícit del ministeri de l’Interior d’abans de Nadal? També els observadors més sensats ho havien advertit, com Xavier Torrens. Hi ha hagut prou antecedents, a Europa, de l’ús…
  Tags: no, l, d, del, pilones, dels, ha, seguretat, ho, rambles
 • 72
  L’empresari àrab Ghaleb Jaber Ibrahim, que viu i fa negocis a Santiago de Compostela, té les seves pròpies idees sobre els fets del 17-A. En una entrevista al Correo Gallego —“Para Europa los muertos de Siria son daños colaterales. Para ellos lo son los nuestros”—, que ha estat divulgada per…
  Tags: del, d, no, l, ha, catalunya, al, mossos, d'esquadra, terrorisme
 • 71
  Unes breus reflexions que sorgeixen immediatament després dels fets del 17-A, a l'entorn dels protagonistes dels fets: Els terroristes vivien en una casa ocupada Una casa propietat d’un banc, que se’n va desinteressar o va ignorar el fet que uns malfactors l’ocupaven. La majoria dels ocupes són uns desgraciats que…
  Tags: d, no, del, l, terroristes, s, ha, dels, d'esquadra, mossos
 • 66
  Des del primer moment després del 17-A, es va posar molt d’èmfasi en el paper de l’imam de Ripoll Abdelbaki es-Satty com a manipulador i reclutador d’un grup de joves aliens a tot extremisme, la integració dels quals quedava fora de dubte: L’imam de Ripoll i la radicalització dels joves.…
  Tags: l, d, no, del, dels, ha, mossos, d'esquadra, terrorisme, rambla

Deixa un comentari