Itàlia Milà Policia Atemptat Terrorisme Barcelona

Itàlia augmenta les mesures de seguretat després de l’atemptat de Barcelona

Després de l’atemptat dut a terme a Barcelona, Itàlia ha augmentat les mesures de seguretat en els llocs d’interès turístic de les principals ciutats del país.

En particular, per evitar un atropellament massiu en els carrers més concorreguts, les autoritats han ordenat la instaŀlació de barreres protectores com les de formigó que el passat divendres es van coŀlocar al centre de Milà.

Unes quantes barreres protectores han estat instaŀlat també en els principals carrers comercials de, entre altres ciutats, Torí, Gènova i Bolonya. En canvi, encara queden desprotegits els principals carrers comercials de Roma.

Related Posts

 • 80
  Els Mossos d'Esquadra han trobat un cinturó explosiu en el garatge de la casa d'Alcanar (Tarragona) utilitzada pels terroristes com a magatzem i esfondrada per una explosió el passat dimecres. El cinturó ha resultat real i no simulat com el que portaven els terroristes abatuts a Cambrils. L'edifici ubicat a la urbanització…
  Tags: després, passat, mossos, han, altres, al, ha, d'esquadra, barcelona, rambla
 • 77
  Aquest migdia, el jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu i la fiscal encarregada del cas Ana Noé han començat l’interrogatori del primer dels terroristes detinguts per l’atemptat de dijous passat a Barcelona. Es tracta de Mohamed Houli Chemlal, ferit en l’explosió de la casa d’Alcanar on s’emmagatzemaven el centenar de…
  Tags: del, han, passat, atemptat, barcelona, més, terrorisme, d'esquadra, mossos, gihadisme
 • 76
  Els Mossos d'Esquadra han abatut un terrorista a Subirats, Alt Penedès. Sembla tractar-se de Younes Abouyaaqoub, el jove que es busca com a autor de l'atropellament de dijous passat a la Rambla. L'home abatut porta un cinturó explosiu i, segons informa Europa Press, s'hauria encomanat a Aŀlà abans de ser…
  Tags: mossos, han, d'esquadra, del, l'atemptat, després, rambla, passat, més, ha
 • 70
  Segons va explicar en roda de premsa el Major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, l'explosió que va esfondrar un edifici a Alcanar (Tarragona) el passat dimecres està relacionada amb l'atemptat d'ahir a la Rambla de Barcelona. Al principi, s'havia pensat que l'explosió hagués estat provocada per una acumulació de gas, però després…
  Tags: barcelona, l'atemptat, més, passat, rambla, d'esquadra, mossos, al, després, terrorisme
 • 69
  A través del seu compte de Twitter, l'organització WikiLeaks s'ha fet ressò de la (presumpta) nota de la CIA publicada per El Periódico, però subratllant que la mateixa resulta "altament sospitosa". https://twitter.com/wikileaks/status/903081437888483328 Segons WikiLeaks, alguns detalls fan sospitar que la nota sigui falsa. Per exemple, entre altres coses, l'ús de…
  Tags: del, altres, mossos, d'esquadra, terrorisme, rambla, gihadisme, featured, atemptat

Deixa un comentari