Driss Oukabir

El terrorista Driss Oukabir, amb antecedents per violència i violació, ara demana protecció

Ara que es troba detingut a la presó de Soto del Real, Driss Oukabir té por. “Puto terrorista de mierda, te vamos a rajar cuando salgas al patio”, sembla que li hagin dit els altres detinguts quan va arribar. I Oukabir, presumpte membre de l’organització terrorista que la setmana passada va sembrar el terror a Catalunya, amb el terror no hi vol conviure.

Driss Oukabir resulta ser qui va llogar la furgoneta amb què es va realitzar l’atemptat a la Rambla. Un cop dut a terme l’atropellament, es va presentar a la comissaria de Ripoll per denunciar el robatori dels seus documents que haurien estat utilitzats pel germà (Moussa Oukabir, de 17 anys, abatut a Cambrils) per llogar la furgoneta. Al davant de l’Audiència Nacional va admetre que ell mateix havia llogat la furgoneta però pensant que s’utilitzés per a una mudança. Segons el jutge, en canvi, els indicis deixen presumir que també Driss Oukabir formés part de la ceŀlula terrorista.

Driss OukabirAra es troba reclòs en una unitat d’aïllament de la presó, a l’espera de judici. Dimarts passat, de fet, el jutge de l’Audiència Nacional, Fernando Andreu, va dictar la mesura de la presó provisional sense fiança per integració d’una organització terrorista, assassinat i lesions.

Els antecedents judicials de Driss Oukabir

Aquesta, però, no és la primera vegada que Driss Oukabir s’enfronta amb la justícia. Segons informa Europa Press, l’home ja té uns antecedents judicials i el passat 23 de juliol va ser detingut per violència masclista. Els Mossos d’Esquadra el van detenir després d’una denúncia feta pels veïns. Oukabir va tenir un judici ràpid tres dies abans de l’atemptat a la Rambla i serà jutjat al febrer de l’any que ve. Mentrestant, té una ordre d’allunyament de la seva parella i la prohibició de comunicar-se amb ella.

A més a més, Driss Oukabir va passar un mes en la presó preventiva de l’antic centre penitenciari de Figueres amb motiu d’una denúncia per abús sexual. Oukabir havia estat denunciat per violació d’una jove amb qui ell i un amic havien passat la nit, però finalment no se’l va condemnar per falta de proves.

I ara que es troba detingut per la massacre del 17 d’agost, ara que potser a la presó s’hi haurà de quedar, Driss Oukabir passa a ser el que té por i demana protecció a l’Estat.

Related Posts

 • 71
  L'autor de l'atemptat a la Rambla de Barcelona seria el menor Mussa Oukabir que hauria robat el passaport del germà Driss Oukabir per llogar la furgoneta amb què hauria dut a terme l'atropellament. Ahir Driss Oukabir es va presentar espontàniament a la comissaria de Mossos d'Esquadra de Ripoll després d'haver sabut…
  Tags: oukabir, driss, furgoneta, rambla, barcelona, terrorisme, gihadisme, featured
 • 68
  Aquest migdia, el jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu i la fiscal encarregada del cas Ana Noé han començat l’interrogatori del primer dels terroristes detinguts per l’atemptat de dijous passat a Barcelona. Es tracta de Mohamed Houli Chemlal, ferit en l’explosió de la casa d’Alcanar on s’emmagatzemaven el centenar de…
  Tags: passat, oukabir, driss, terrorista, barcelona, terrorisme, gihadisme, featured
 • 65
  Els Mossos d'Esquadra han trobat un cinturó explosiu en el garatge de la casa d'Alcanar (Tarragona) utilitzada pels terroristes com a magatzem i esfondrada per una explosió el passat dimecres. El cinturó ha resultat real i no simulat com el que portaven els terroristes abatuts a Cambrils. L'edifici ubicat a la urbanització…
  Tags: passat, terrorista, presó, al, no, barcelona, rambla, terrorisme, gihadisme, featured
 • 65
  Segons va explicar en roda de premsa el Major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, l'explosió que va esfondrar un edifici a Alcanar (Tarragona) el passat dimecres està relacionada amb l'atemptat d'ahir a la Rambla de Barcelona. Al principi, s'havia pensat que l'explosió hagués estat provocada per una acumulació de gas, però després…
  Tags: barcelona, troba, d'una, passat, rambla, al, terrorisme, gihadisme, featured
 • 60
  Els Mossos d'Esquadra han abatut un terrorista a Subirats, Alt Penedès. Sembla tractar-se de Younes Abouyaaqoub, el jove que es busca com a autor de l'atropellament de dijous passat a la Rambla. L'home abatut porta un cinturó explosiu i, segons informa Europa Press, s'hauria encomanat a Aŀlà abans de ser…
  Tags: terrorista, rambla, passat, terrorisme, featured, gihadisme, barcelona

Deixa un comentari