Niqab Burca

Una nena cristiana és allunyada de la família i és obligada a viure amb musulmans

Segons el diari britànic The Times, una nena anglesa de cinc anys, de religió cristiana, va ser allunyada de la seva família i va haver de passar sota la custòdia de dues famílies acollidores musulmanes on les dones van tapades i no es parla anglès.

The Times explica que la nena ja ha passat quatre mesos en una família acollidora on la mare porta el nicab, el vel integral que només deixa veure els ulls. Des de fa dos mesos, la nena viu en una altra casa on la mare vesteix el burca.

Els familiars van oposar-se des del principi a la decisió del Consell local del barri londinenc de Tower Hamlet i van demanar que la nena fos acollida per familiars més propers o per amics. Van denunciar que els acollidors havien tret a la nena la creu que portava al coll, que intentaven imposar-li que aprengués àrab i que li prohibien que mengés carn de porc. El Consell, però, va rebutjar les dites instàncies i fins i tot hauria ignorat els informes dels serveis socials que segueixen la nena.

Ara bé, sembla que, per fi, el Comissari pels drets dels infants d’Anglaterra hagi demanat que el Consell expliqui la seva decisió.

Segons publicat pel diari The Guardian, el Comissari hauria expressat la seva preocupació pel fet que, quan es col·loquen els nens amb els acollidors, no es tinguin en compte els seus “antecedents religiosos, racials i culturals”.

Les previsibles acusacions d’intolerància o racisme

Per aturar per endavant qualsevol acusació de racisme o d’intolerància envers la religió musulmana, el president conservador del comitè d’educació, Robert Halfon, ha precisat que les mateixes regles s’haurien d’observar en el cas d’un nen musulmà. Tot i els intents d’integració indiscriminada, també en aquest cas s’hauria de considerar la religió i l’idioma del nen en la tria de la família acollidora.

El secretari general adjunt del Consell musulmà de Gran Bretanya, Miqdaad Versi, per la seva banda, ha criticat The Times per haver informat del fet i ha acusat la premsa de demonitzar l’estranger, sobretot si musulmà.

One comment

  • Lo que hay que hacer es echar a todos los musulmanes de Europa, No hacen más que crear problemas sociales, económicos, de terrorismo y otros. Desde luego, el juez del tribunal tutelar de menores se merece un “t’has lluit fill…”

Deixa un comentari