Manters - plaça Catalunya

Enfrontament violent entre Guàrdia Urbana i manters

Hi ha hagut un enfrontament violent entre la Guàrdia Urbana de Barcelona i alguns venedors il·legals de mercaderia il·legal, coneguts com a manters o top manta, en l’estació de metro de Plaça Catalunya.

Diverses fonts, com l’agència Efe o Betevé informen d’un incident, en principi banal: un top manta que intenta accedir al metro irregularment i és advertit per un vigilant de seguretat. Però, aquesta vegada, l’incident ha degenerat en una topada violenta en què afortunadament no s’ha hagut de lamentar cap ferit.

Havent hagut d’intervenir agents de la Guàrdia Urbana, aquests s’han vist atacats per una vintena de col·legues de l’infractor, que han acudit en ajuda seva de molt males maneres. Es parla de cinc barreres d’accés al metro trencades i d’intents d’agressió als agents.

Convé recordar que aquests venedors il·legals de mercaderia il·legal gaudeixen encara de la benedicció municipal, i que fins i tot s’ha arribat a promoure una marca comercial anomenada Top Manta: Barcelona, capital del comerç pirata.


.

Related Posts

 • 82
  Us pensàveu que els venedors illegals de mercaderia illegal, aquí anomenats top-manta, eren uns pobres indigents que es guanyen la vida com poden? Això és el que ens han volgut fer creure, però hi havia un pla més sofisticat al darrere. Betevé acaba d’anunciar que el sindicat de manters presenta…
  Tags: l, marca, hi, manta, no, sindicat, d, del, top, al
 • 68
  La turismofòbia que l’Ajuntament de Barcelona presidit per Ada Colau genera o, si més no, tolera no és cap fantasma, sinó una realitat que es manifesta en accions hostils, per ara de baixa intensitat. Un autobús turístic ple de visitants de la ciutat ha patit, segons informa Rac1, un atac…
  Tags: l, ha, han, barcelona, no, ajuntament, al, d, aquests, cap
 • 66
  L’Ajuntament de Barcelona, presidit per Ada Colau, combat el comerç legal amb la promoció dels venedors de mercaderia il·legal; combat el trànsit rodat amb iniciatives tan estrafolàries com la superilla del Poblenou, que multiplica els problemes dels veïns; combat el turisme amb la moratòria hotelera, que provoca la puja de…
  Tags: l, hi, barcelona, no, principi, ha, ajuntament, promoure, aquests, venedors
 • 57
  El lema «No tenim por» s’ha imposat com a expressió de rebuig a la matança de les Rambles. Fora de Catalunya pot semblar una afirmació rotunda de valor, però aquí és inevitable pensar en la lletra d’una cançó molt bleda del Club Super3, un programa infantil de TV3. Es tracta…
  Tags: no, del, l, ha, hi, d, mossos, d'esquadra, catalunya, generalitat
 • 56
  El govern municipal presidit per Ada Colau torna a deslliurar-se de les seves responsabilitats acusant la Generalitat de no haver coŀlocat les pilones de seguretat que potser haurien pogut evitar l’atemptat de dijous passat. Tot i la competència de l’Ajuntament en matèria de coŀlocació de les dites pilones, ara el…
  Tags: l, no, seguretat, d, ada, colau, s, mossos, hi, ajuntament

Deixa un comentari