Wikileaks CIA El Periódico Atemptat Barcelona Rambla Twitter

Wikileaks desmunta l’autenticitat del comunicat publicat per El Periódico

A través del seu compte de Twitter, l’organització WikiLeaks s’ha fet ressò de la (presumpta) nota de la CIA publicada per El Periódico, però subratllant que la mateixa resulta “altament sospitosa”.

Segons WikiLeaks, alguns detalls fan sospitar que la nota sigui falsa. Per exemple, entre altres coses, l’ús de les cometes de citació utilitzades a Espanya («…»), l’ús de la sigla ISIS en lloc d’ISIL (la primera normalment emprada pels mitjans informatius i la segona utilitzada pels serveis d’intel·ligència), la referència a Irak mentre que en anglès s’escriu Iraq, l’ús de “Spain” en lloc de la sigla “ESP” habitualment emprada pels serveis d’intel·ligència.

Wikileaks CIA El Periódico Atemptat Barcelona Rambla Twitter

Related Posts

 • 69
  Després de l'atemptat dut a terme a Barcelona, Itàlia ha augmentat les mesures de seguretat en els llocs d'interès turístic de les principals ciutats del país. En particular, per evitar un atropellament massiu en els carrers més concorreguts, les autoritats han ordenat la instaŀlació de barreres protectores com les de formigó…
  Tags: altres, del, d'esquadra, rambla, terrorisme, mossos, featured, gihadisme, atemptat
 • 67
  El conseller d'Interior, Joaquim Forn, ha assegurat que la presumpta nota de la CIA que alertava de l'atemptat a Barcelona i publicada per El Periódico és un "muntatge". En una roda de premsa conjunta amb el Major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, Forn ha explicat que els Mossos reben desenes…
  Tags: mossos, periódico, d'intel, ligència, cia, terrorisme, informatius, s'ha, referència, mitjans
 • 66
  Aquest migdia, el jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu i la fiscal encarregada del cas Ana Noé han començat l’interrogatori del primer dels terroristes detinguts per l’atemptat de dijous passat a Barcelona. Es tracta de Mohamed Houli Chemlal, ferit en l’explosió de la casa d’Alcanar on s’emmagatzemaven el centenar de…
  Tags: del, pels, primera, atemptat, terrorisme, d'esquadra, mossos, gihadisme, featured
 • 65
  El diari El Periódico ha publicAt la nota que la CIA hauria enviat als Mossos d'Esquadra -i també a la policia espanyola, a la Guàrdia Civil, al Centre d’Intel·ligència contra el Terrorisme i el Crim Organitzat i al CNI- per alertar-los de l'atemptat imminent a Barcelona. La nota hauria estat enviada el passat…
  Tags: nota, serveis, ligència, periódico, cia, l'ús, mossos, pels, lloc, mateixa
 • 64
  Els Mossos d'Esquadra han trobat un cinturó explosiu en el garatge de la casa d'Alcanar (Tarragona) utilitzada pels terroristes com a magatzem i esfondrada per una explosió el passat dimecres. El cinturó ha resultat real i no simulat com el que portaven els terroristes abatuts a Cambrils. L'edifici ubicat a la urbanització…
  Tags: mossos, altres, lloc, segons, utilitzada, pels, d'esquadra, rambla, terrorisme, gihadisme

One comment

 • Sempre vaig dir quel’avis era fals o, com a màxim, una comunicació extraoficial del govern els EE. UU. per canals indirectes

  Els serveis secrets de qualsevol país no confirman ni desmenteixen mai absolutament res

  Si que paguen a certs periodistes per produir desinformació, segons els seus peculiars interessos del moment, i que poden canviar d’avui per a demá…

Deixa un comentari