Inés Arrimadas C's Ciutadans Ciudadanos

Les feministes callen al davant de l’atac masclista a Inés Arrimadas

La portaveu de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, denunciarà la internauta que, a través del seu compte de Facebook, li va desitjar que la violessin.

Inés Arrimadas, per tant, seguirà la via judicial per reaccionar a un atac que la mateixa culpable ha definit masclista.

Els representants de la majoria de partits catalans i espanyols, prescindint de la seva ideologia, han expressat la seva solidaritat a la líder de l’oposició al Parlament.

Fins ara, en canvi, cap suport ha estat expressat per representants d’aquelles formacions que més presumeixen de feministes. Es veu que la lluita contra el masclisme no val quan les víctimes tenen altres idees polítiques i l’heteropatriarcat només s’ha de combatre amb l’ús del femení.

Related Posts

 • 69
  La "mayoria silenciosa" a Catalunya ha sortit a parlar a les urnes i per fi coneixem el seu sostre electoral: 1.100.000 persones de 5.000.000 i pico de votants... 1.100.000 votants taronges del cinturó obrer o industrial de l'Àrea Metropolitana, tradicionalment vermell, des d'avui, taronja. C's ha sabut capitalitzar la por del món obrer a…
  Tags: del, no, seva, han, arrimadas, catalans, al, majoria, ha, c's
 • 69
  La cap de llista de Ciutadans, Inés Arrimadas, inicia la campanya electoral amb l'optimisme de qui es veu afavorida per les enquestes i crida a la participació de la "majoria silenciada" per l'independentisme. Segons l’enquesta preelectoral del CIS, Ciutadans podria ser el partit més votat amb el 22,5% dels vots. En aquest cas,…
  Tags: arrimadas, inés, ciutadans, més, del, no, majoria, cap, c's, catalans
 • 57
  L'última enquesta del CIS, corregida, ofereix una dada impensable: Ciutadans seria l'opció política més votada. Serà cert allò de la majoria silenciosa? En els últims mesos, s'han vist a la ciutat de Barcelona, ​​i de forma itinerant, concentracions dels anomenats "unionistes" portant tant senyeres com banderes espanyoles. Sí, i també…
  Tags: del, no, majoria, ha, seva, parlament, més, ciutadans, tant, featured
 • 50
  Segons ha publicat el diari El Independiente, uns ninots que representen els partits unionistes i els seus votants han aparegut penjats en un pont entre Vic i Tona, a la província de Barcelona. https://twitter.com/franhervias/status/936545336163696641 Els ninots tenen els logos del PP, de Ciutadans i del PSC i estan penjats cap avall.…
  Tags: no, del, cap, ciutadans, partits, ha, han, tenen, featured, c's
 • 46
  Segons les dades de l'enquesta del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) sobre les eleccions del 21 de desembre vinent, els independentistes perdrien la majoria absoluta en escons al Parlament, i ERC i Ciutadans empatarien assolint cadascú 32 escons.  Ciutadans seria el partit més votat amb el 22,5% dels vots i pujaria de 25 a…
  Tags: del, ciutadans, parlament, majoria, només, cup, al, més, c's, featured

Deixa un comentari