Alejandro Fernandez

Les filigranes d’en Rajoy i exhibició de dentadures

S’informa que el Gobierno del Reino per compte dels drets individuals dels parlamentaris marginals del que queda del Partit Popular amb representació a Catalunya demanarà al Tribunal Constitucional la suspensió de la variació de l’ordre del dia.

Davant la manca d’arguments, s’ha arribat a la veritable essència dels parlamentaris unionistes: s’expressen en castellà al davant de la seva inseguretat emocional en el seu objectiu d’aturar la veu del poble i perpetuar l’absolutisme borbònic.

Queda per veure si Rajoy, seguint aquesta línia, també demanarà empara constitucional per les multes de trànsit que hagin pogut cursar els Mossos d’Esquadra contra els diputats del Partit Popular, així dictant d’una vegada un poti-poti que digui el següent: “Aquí mandamos nosotros y los catalanes tienen que seguir pagando las indemnizaciones conforme a lo dispuesto en el Decreto de 1.715”.

Els parlamentaris unionistes, la majoria amb formació jurídica, han fet ús de les lliçons bàsiques de l’exercici de l’advocacia: “quan et quedis sense arguments, demana la nul·litat i, si cuela, cuela”, però, malgrat això, a la Presidenta Forcadell no li han colat cap gol. Aleshores, els diputats unionistes han fet ús de l’escridassada mostrant físicament les dents com a darrer argument de les seves pretensions a fi de preservar l’essència predatòria establerta des del 1715.

La tramitació continúa: vehemència i apassionament.

Related Posts

 • 74
  A les 10.00 hores s'ha expirat el termini per contestar el requeriment fet per Mariano Rajoy com a pas previ per a l'aplicació de l'art. 155 CE. Com a resposta, el president Carles Puigdemont ha transmès una carta en què reitera l'oferta de diàleg ja avançada amb la carta de…
  Tags: fet, mariano, rajoy, referèndum, featured
 • 68
  Segons el fundador de Wikileaks, Julian Assange, el control de les xarxes per part del govern espanyol és comparable al de països com la Xina. Assange ha destacat que el fet de tancar pàgines web i detenir les persones que les han construïdes, així com "anar a la ISP o…
  Tags: del, al, rajoy, referèndum, mariano, featured
 • 67
  El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha anunciat la interposició del recurs d’inconstitucionalitat contra la reforma del Reglament del Parlament que l’ha de permetre. Segons Rajoy, de fet, amb aquesta reforma es vol "liquidar la sobirania nacional, la Constitució espanyola”, l’Estatut d’autonomia i també la Bíblia. L’Advocacia de l’Estat…
  Tags: del, rajoy, al, constitucional, referèndum, mariano
 • 67
  Carles Puigdemont ha respost al requeriment de Mariano Rajoy amb una carta en què demana diàleg a fi de trobar una solució al conflicte entre Espanya i Catalunya. Per començar, Puigdemont ha recordat que, el passat 1 d'octubre, més de dos milions de catalans van encomanar al Parlament el mandat democràtic de…
  Tags: al, rajoy, mariano, del, referèndum, featured
 • 66
  No tot és incomprensió a Espanya. La publicació digitalsevilla.com, en un article summament pedagògic titulat "Rajoy, contigo empezó todo; Adeu Catalunya", fa una reflexió en veu alta del que ha passat en els darrers anys i analitza el greuge comparatiu territorial ibèric creat pel Tribunal Constitucional amb la sentència de 2010;…
  Tags: del, rajoy, dels, al, davant, diputats, mariano, constitucional, featured

Deixa un comentari