Guàrdia Civil El Vallenc Valls

La Guàrdia Civil registra la seu del setmanari El Vallenc

La Guàrdia Civil està registrant la seu del setmanari El Vallenc a Valls (Tarragona) on ha arribat amb la secretaria judicial cap a dos quarts de dotze. Els quatre agents es trobarien reunits amb el director del periòdic en la seu de plaça de la Torratge

Un centenar de persones, entre les quals l’alcalde de Valls, Albert Batet del PDECat, s’han concentrat espontàniament al davant de la seu del setmanari duent pancartes i una urna amb què han simulat una votació.

Encara no es coneix el motiu del registre.

Carles Puigdemont, des del Consell nacional del PDECAT en el qual està participant aquest dissabte, ha relacionat la intervenció de la Guàrdia Civil a la seu d’El Vallenc amb les investigacions sobre els preparatius del referèndum, tal com va passar ahir amb el registre de la imprenta de Constantí (Tarragona).

Des del seu compte de Twitter, Puigdemont ha expressat el seu suport a El Vallenc descrivint l’actuació policial com a una operació que no busca paperetes sinó brega. El president ha aprofitat l’ocasió per fer una crida a la participació en la diada i en el referèndum. “Omplir serenament la diada i les urnes, la millor resposta”, ha dit.

Related Posts

 • 74
  El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha reclamat la intervenció de la Comissió Europea al davant de la vulneració de drets fonamentals realitzada per l'Estat espanyol. Segons Puigdemont, la Comissió Europea té el deure d'intervenir perquè Espanya ha vulnerat la carta europea de drets fonamentals. En un article d'opinió…
  Tags: ha, puigdemont, civil, referèndum, guàrdia, featured, carles
 • 72
  "Lo tienen muy jodido", va ser la frase grollera del líder de Ciutadans, Albert Rivera, per referir-se a les passes del Gobierno d'Espanya per aturar la celebració del referèndum. I la reflexió de Rivera conté la ràbia de qui no pot fer res al davant de la seriositat i intel·ligència de…
  Tags: del, referèndum, puigdemont, ha, guàrdia, civil, albert, carles, featured
 • 61
  Segons ha informat el Departament de Salut de la Generalitat, aquest diumenge s'ha conclòs amb un total de 893 persones ferides per les càrregues policials dels antiavalots de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil. https://twitter.com/salutcat/status/914784707639902208 En ocasió de la roda de premsa convocada avui després de la reunió…
  Tags: guàrdia, civil, ha, puigdemont, del, carles, referèndum, featured
 • 55
  Segons informa el Ministeri d'Interior espanyol, aquest cap de setmana la Guàrdia Civil ha confiscat més d'1,3 milions de cartells i material de propaganda del referèndum durant la inspecció en una empresa de distribució. https://twitter.com/interiorgob/status/909394022615089152 L'empresa intervinguda té seu a Montcada i Reixac. S'hi ha trobat fullets informatius, cartells més…
  Tags: civil, guàrdia, ha, del, referèndum, featured
 • 53
  Avui, el Parlament de Catalunya decidirà com abordar l'aplicació de l'art. 155. El ple començarà a les 17 hores per instància del líder del grup del PP, Xavier Garcia Albiol, que ha demanat poder arribar a temps des del Senat. Hi intervindran el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, els…
  Tags: del, puigdemont, ha, featured, referèndum, carles

Deixa un comentari