Josep Lluís Trapero CME Mossos d'Esquadra

Trapero ordena als Mossos que investiguin els preparatius del referèndum

Josep Lluís Trapero ha ordenat als Mossos d’Esquadra que investiguin els preparatius del referèndum convocat per al proper 1 d’octubre. Concretament, el Major ha encarregat al cos policial que dirigeix les diligències que calguin per executar la instrucció 2/2017 de la Fiscalia Superior de Catalunya.

Trapero ha tramès l’ordre mitjançant un comunicat intern adreçat a tots els serveis del cos. En el comunicat, es disposa que la Comissaria General d’Informació serà la que haurà d’instruir les diligències policials que s’escaiguin per acomplir la instrucció 2/2017 mencionada a dalt; i també s’aclareix que la dita “instrucció fa referència al tractament policial davant d’actes que s’executin per autoritats, funcionaris públics o per particulars en connivència amb els anteriors, adreçats a la preparació i celebració del referèndum d’autodeterminació, en tant indiciaris de delictes de desobediència, prevaricació i malversació“.

 

Circular Mossos d'Esquadra

Related Posts

 • 90
  El major Trapero ha ordenat que, abans de les 6 de diumenge es requisin les urnes i es tanquin tots els coŀlegis electorals. Si s'hi està fent alguna activitat relacionada amb el referèndum, els agents hauran d'identificar els responsables i d'intervenir el material electoral. Durant el dia, els Mossos hauran de quedar-se…
  Tags: trapero, mossos, als, ha, ordenat, davant, haurà, al, del, referèndum
 • 88
  El major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha emanat una circular amb què dóna als agents les directrius sobre les actuacions que es puguin haver de dur a terme diumenge. Per començar, Trapero ha demanat que en totes les actuacions es respectin els principis bàsics de congruència, proporcionalitat i…
  Tags: trapero, ha, als, al, major, davant, policial, mossos, ordena, d'esquadra
 • 81
  Aquest matí, el major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha comparegut al davant de l’Audiència Nacional com a investigat per un delicte de sedició. Trapero ha declarat sobre els fets ocorreguts el 20 i 21 de setembre en ocasió de l’escorcoll al Departament d’Economia quan els Mossos d’Esquadra -segons el…
  Tags: trapero, ha, mossos, al, major, tant, general, davant, lluís, josep
 • 76
  Des dels sectors unionistes s'està fent una pressió mediàtica perquè el Departament d'Interior aparti al major Trapero del capdavant del Cos de Mossos d'Esquadra. Una pressió política que no té res a veure amb les decisions judicials. S'al·lega a altres casos similars d'agents del CME implicats en fets pendents de judici.…
  Tags: del, trapero, al, mossos, d'esquadra, lluís, josep, featured
 • 75
  El conseller de l'Interior, Joaquim Forn, ha declarat que el Govern no pot acceptar "que, sota el paraigua de la coordinació, es pretengui dirigir el cos" dels Mossos d'Esquadra i ha assegurat que els serveis jurídics del seu Departament estan estudiant aquesta instrucció per respondre jurídicament. Forn ha explicat que…
  Tags: ha, del, cos, mossos, trapero, lluís, disposa, catalunya, josep, tots

Deixa un comentari