Elisenda Alemany CatComú Catalunya en Comú

Els comuns participaran en el referèndum només com una mobilització

La coordinadora de comunicació de Catalunya en Comú, Elisenda Alamany, ha anunciat en roda de premsa que les bases del partit han decidit participar en el referèndum convocat per al proper 1 d’octubre considerant-lo una mera mobilització.

La consulta entre els inscrits al partit s’ha realitzat del 12 al 14 d’aquest mes de setembre i la decisió ha estat presa amb un 44% de participació. Han votat 3.485 inscrits i, entre aquests, 2.053 ho han fet a favor de la participació en el referèndum.

Elisenda Alamany ha criticat el full de ruta del Govern atès que no apeŀla a la majoria dels ciutadans. “No s’està fent amb la normalitat democràtica que desitjaríem i no serà la solució definitiva”, ha dit.

Alamany ha assegurat que Catalunya en Comú cridarà a la participació, però no participarà en la campanya unitària a favor del Sí. Ha declarat que les cares visibles del partit aniran a votar com a mostra de suport a la consulta.

Related Posts

 • 56
  Ahir uns 200 militants de Catalunya en Comú van fer públic un manifest en què anuncien que no participaran en el referèndum de l’1 d’octubre, ja que –segons la seva opinió– no interpeŀlaria la majoria dels catalans, no tindria garanties i tampoc reconeixement internacional. Ara, deixant de banda el fet…
  Tags: no, comuns, majoria, dels, referèndum, ho, del, ha, al, votar
 • 53
  Catalunya en Comú no ha trigat a aprofitar l'aplicació de l'art. 155 per part del govern espanyol. Tal com previst, el partit encapçalat per Ada Colau i Xavier Domènech participarà en les eleccions autonòmiques convocades per al 21 de desembre vinent i ho farà a soles, descartant aliances amb una…
  Tags: del, partit, govern, ha, ho, no, catcomú, s'està, premsa, alamany
 • 48
  Els grups parlamentaris de Junts pel Sí i la CUP han demanat a la Mesa l'admissió a tràmit de la llei del referèndum per la via d'urgència perquè pugui debatre's i aprovar-se durant el Ple d'avui mateix. Mentrestant, diuen que més de 2.000 policies i guàrdies civils estan a punt…
  Tags: referèndum, del, catalunya, han, sí, govern, ho, featured
 • 45
  El pròxim dia 1 d'octubre, Barcelona serà la capital mundial del periodisme. Aquest honor serà compartit amb la resta de les ciutats i pobles de Catalunya. Voluntàriament, centenars de milers de reporters passejaran pels carrers de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Terrassa, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Arenys de Mar, Calella,…
  Tags: al, ha, del, ciutadans, no, aquests, serà, catalunya, referèndum, campanya
 • 44
  Fins ara, 682 ajuntaments han confirmat al Govern que obriran els col·legis en ocasió del referèndum convocat per a l'1 d'octubre i que col·laboraran en tot el que calgui. En canvi, només 41 han respost negativament mentre que 3 han respost sense aclarir què acabaran fent. Entre aquests tres, com sabem,…
  Tags: no, del, han, fent, només, govern, sí, participar, campanya, catalunya

Deixa un comentari