Oriol Junqueras

Junqueras crida a la participació també els partidaris del No

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha fet una crida perquè també els contraris a la independència vagin a votar. “És importantíssim”, ha dit.

En ocasió del primer acte de campanya a favor del referèndum, Junqueras ha explicat que també cal convèncer els partidaris del No perquè l’1 d’octubre expressin el seu vot. “Votar és democràcia”, ha recordat. I ha cridat els assistents perquè s’erigeixin a “defensors del dret de vot” també dels detractors de la independència.

El vicepresident ha insistit en la importància de la participació en el referèndum demanant que l’1-O es vagi a votar massivament per assolir una república lliure, justa i digna. “Tot el que queda per fer, depèn de vosaltres. Està a les vostres mans”, ha conclòs.

Related Posts

 • 68
  El candidat d'ERC i vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, sortirà amb tota probabilitat de la presó si Esquerra Republicana guanya les eleccions del 21 de desembre. El líder republicà ho tindria tot de cara per sortir en llibertat si obté el suport majoritari dels ciutadans de Catalunya a les…
  Tags: del, junqueras, oriol, no, vicepresident, featured
 • 66
  Ahir, la República de Catalunya ha estat proclamada al carrer pel poble. La jornada de vaga general i aturada de país com a protesta contra la brutalitat repressora de la policia espanyola, es va convertir en una reafirmació dels catalans en el seu desig de no formar part d'una Espanya…
  Tags: no, del, ha, referèndum, independència, featured
 • 63
  Avui Carles Puigdemont ha encarregat Junqueras de la compra del que s'ha convertit en l'objecte del debat polític de les últimes setmanes: les tan cobejades urnes electorals. Amb la publicació al DOGC del decret que modifica les competències dels departaments de la Generalitat, Oriol Junqueras és encarregat oficialment de la gestió…
  Tags: junqueras, del, ha, referèndum, l, no, oriol
 • 62
  L'equidistància no és difícil d'entendre matemàticament. Però, què és l'equidistància política? És el mateix que nedar i guardar la roba? És voler quedar bé amb tothom? Doncs els polítics haurien de saber que, en política, l'equidistància no funciona. Per què necessitem un polític si a l'hora de triar no vol, no en sap o li…
  Tags: no, referèndum, featured
 • 61
  La Generalitat ha decidit impugnar al davant del Tribunal Suprem l'ordre amb què el Ministeri d'Hisenda té previst intervenir les finances del Govern. L'ordre es va anunciar al Consell de Ministres del passat divendres amb motiu de la decisió d'Oriol Junqueras de deixar d'informar setmanalment el Govern espanyol sobre les despeses…
  Tags: del, ha, junqueras, oriol, featured

Deixa un comentari