Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil confisca un milió i mig de materials de propaganda

Segons informa el Ministeri d’Interior espanyol, aquest cap de setmana la Guàrdia Civil ha confiscat més d’1,3 milions de cartells i material de propaganda del referèndum durant la inspecció en una empresa de distribució.

L’empresa intervinguda té seu a Montcada i Reixac. S’hi ha trobat fullets informatius, cartells més grossos (inclusos els de la CUP amb el lema “Sí, per fer-los fora” i la imatge, entre d’altres, del rei Felip VI) i díptics de la campanya institucional de la Generalitat. El material estava empaquetat i a punt per a la seva distribució.

Avui, en canvi, la Guàrdia Civil ha intervingut material en una nau de Sabadell, al carrer Bernat Metge. L’operatiu encara s’està duent a terme.

Fins ara, la Guàrdia Civil ja hauria confiscat un milió i mig de materials de propaganda del referèndum i també les màquines per a la seva impressió.

Related Posts

 • 80
  Els grups parlamentaris de Junts pel Sí i la CUP han demanat a la Mesa l'admissió a tràmit de la llei del referèndum per la via d'urgència perquè pugui debatre's i aprovar-se durant el Ple d'avui mateix. Mentrestant, diuen que més de 2.000 policies i guàrdies civils estan a punt…
  Tags: referèndum, del, guàrdia, civil, cup, sí, durant, espanyol, punt, més
 • 73
  Segons l'últim butlletí del Departament de Salut de la Generalitat, el nombre de ferits per les càrregues policials dels antiavalots de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil ha pujat a 465 persones. https://twitter.com/GarbiCat/status/914465998639595520 https://twitter.com/NHIndependence/status/914457289268060160 https://twitter.com/jekingala99/status/914454756785041408 https://twitter.com/SBrianLowe/status/914453713036693504
  Tags: ha, civil, segons, del, generalitat, guàrdia, referèndum, featured
 • 73
  El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha reclamat la intervenció de la Comissió Europea al davant de la vulneració de drets fonamentals realitzada per l'Estat espanyol. Segons Puigdemont, la Comissió Europea té el deure d'intervenir perquè Espanya ha vulnerat la carta europea de drets fonamentals. En un article d'opinió…
  Tags: ha, al, espanyol, civil, referèndum, guàrdia, featured
 • 71
  El Departament de Salut de la Generalitat ha informat que, a dos quarts de vuit, el nombre de ferits per les càrregues policials dels antiavalots de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil ja era de 761 persones. Durant la tarda, per tant, el nombre de ferits s’ha incrementat d'unes…
  Tags: ha, ja, del, d, aquest, guàrdia, civil, generalitat, durant, més
 • 68
  La Guàrdia Civil s'ha personat a la comissaria regional dels Mossos d'Esquadra de Ponent, a Lleida, per reclamar la gravació i transcripció de les converses dels telèfons de dos comandaments i també d'un tercer agent que va participar en la coordinació del dispositiu del dia del referèndum. També s'ha requerit la…
  Tags: del, guàrdia, civil, d, referèndum, featured

Deixa un comentari