Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil registra unes seus d’Unipost a la recerca de material per al referèndum

Aquest matí, sis furgons de la Guàrdia Civil han envoltat la seu de l’empresa de missatgeria Unipost a Terrassa i s’hi ha dut a terme un registre a la recerca de material relacionat amb el referèndum. Sembla que s’hi hagi trobat un nombre encara indeterminat de notificacions per a les meses electorals de l’1-O.

Una trentena de persones s’ha concentrat fora de l’empresa per protestar contra l’operatiu policial. Entre els presents, el diputat i secretari de Política Municipal d’ERC, Marc Sanglas, i el portaveu del PDeCAT a Terrassa i tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Miquel Samper.

Uns agents de paisà de la Guàrdia Civil també s’han personat en una nau d’Unipost de l’Hospitalet de Llobregat i n’han marxat poc després sense endur-se res. Anna Simó, secretària primera de la Mesa del Parlament i diputada de Junts pel Sí, s’ha desplaçat fins al lloc per expressar el seu suport contra la persecució policial.

Related Posts

 • 47
  Segons informa el Ministeri d'Interior espanyol, aquest cap de setmana la Guàrdia Civil ha confiscat més d'1,3 milions de cartells i material de propaganda del referèndum durant la inspecció en una empresa de distribució. https://twitter.com/interiorgob/status/909394022615089152 L'empresa intervinguda té seu a Montcada i Reixac. S'hi ha trobat fullets informatius, cartells més…
  Tags: civil, guàrdia, ha, material, del, referèndum, nau, fins, terme, l'operatiu
 • 43
  Per ordre del jutjat d’instrucció nº 13 de Barcelona, la Guardia Civil està cercant proves i indicis sobre l’òrgan de coordinació per fer el referèndum de l’1-O, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació. En la remodelació del govern de la Generalitat feta el 14 de juliol,…
  Tags: l, del, civil, pel, junts, sí, referèndum, guàrdia, featured
 • 43
  La Guàrdia Civil està patrullant des d'ahir al voltant del polígon industrial El Pla de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) on tenen seu diverses impremtes. Els controls dels agents de la Guàrdia Civil a Sant Feliu van començar a la tarda d'ahir quan dues patrulles es van instal·lar  a les entrades…
  Tags: civil, guàrdia, del, agents, llobregat, matí, ha, encara, terme, dut
 • 42
  El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha reclamat la intervenció de la Comissió Europea al davant de la vulneració de drets fonamentals realitzada per l'Estat espanyol. Segons Puigdemont, la Comissió Europea té el deure d'intervenir perquè Espanya ha vulnerat la carta europea de drets fonamentals. En un article d'opinió…
  Tags: ha, al, civil, referèndum, guàrdia, featured
 • 41
  La Guàrdia Civil ha interrogat uns funcionaris de la Generalitat amb referència a la campanya per impulsar el registre de catalans a l'exterior.
  Tags: del, referèndum, guàrdia, civil, pel, al, ha, registre, persones, després

Deixa un comentari