Alfred Bosch ERC

Alfred Bosch demana ajornar el ple municipal per l’estat d’excepció que viu el país

El grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona ha demanat que s’ajorni la sessió del ple prevista per al proper divendres 29 de setembre amb motiu de “l’estat d’excepció que viu Catalunya”.

El president del grup municipal, Alfred Bosch, ha explicat en roda de premsa que “estem al davant d’una suspensió de facto de l’estat de dret” i, al “davant d’aquesta situació gravíssima, no té cap sentit mantenir el ple municipal o els plenaris de districte”. Per tant, segons ha reclamat Bosch, el ple s’hauria d’ajornar tal com s’ha fet, per exemple, a Tarragona on la sessió s’ha suspès a l’espera de com evoluciona la situació.

Ja el passat dimecres, quan la Guàrdia Civil va dur a terme les detencions, els regidors dels partits independentistes havien demanat la suspensió de les comissions, però els membres del govern municipal s’hi havien negat i les sessions havien continuat sense republicans, demòcrates i cupaires.

Related Posts

 • 83
  Esquerra Republicana a Barcelona ha trencat tots els ponts amb Ada Colau pel seu pacte de govern amb el PSC, un partit que ha justificat en més d'una ocasió la repressió policial contra els ciutadans l'1 d'octubre passat. Els republicans estan decidits a no votar cap de les mesures del…
  Tags: govern, ha, del, erc, barcelona, no, republicans, passat, al, catalunya
 • 81
  El ple de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat la proposició del grup municipal d'ERC i ha reconegut "el govern i el Parlament sorgits de les urnes el 27-S com els únics representants legítims" de Catalunya. La proposta s'ha aprovat amb els vots a favor d'ERC, BeC, Grup Demòcrata i la CUP, i…
  Tags: ha, govern, del, bosch, barcelona, dels, catalunya, grup, passat, al
 • 72
  Segons un document de la Vicesecretaria General d'Acció Política d'ERC inclòs en el sumari del Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona que investiga l'organització del referèndum, "el coneixement de la llengua catalana del 100% de la població serà una prioritat" en una futura República independent. El document, segons informa Europa Press, estableix…
  Tags: del, segons, tant, referèndum, barcelona, esquerra, republicana, featured, catalunya, erc
 • 65
  Jaume Asens ja no sap com justificar l'ambigüitat del seu partit pel que fa al referèndum. I com que ja no hi ha excuses que valen, ja que la gent ja ha entès com funciona el teatrí dels comuns, ahir va tenir la pensada d'acusar Alfred Bosch de ser-ne el…
  Tags: no, ja, del, al, bosch, referèndum, ha, barcelona, dels, alfred
 • 61
  El president del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha aprofitat la sessió extraordinària de la Comissió de Presidència convocada per discutir sobre els últims fets de turismefòbia per carregar contra el govern estatal presidit pel PP amb motiu del caos a l'aeroport d'El Prat. Alfred Bosch…
  Tags: ha, del, bosch, no, alfred, govern, dels, barcelona, esquerra, republicana

Deixa un comentari