20S 20-S Guàrdia Civil Catalonia

Se cessa Josep Maria Jové del càrrec per salvar-lo de l’ira de l’Estat

El portaveu del Govern de la Generalitat, Jordi Turull, ha informat en roda de premsa que s’ha adoptat la mesura de cessar el vice secretari Josep Maria Jové com a estratègia perquè l’Estat espanyol li pugui fer més mal a ell i a la seva economia.

Josep Maria Jové es troba detingut a les garjoles de la Ciutat de la Justícia a l’espera de declarar davant del jutge que va ordenar els escorcolls del passat 20 de setembre a diverses oficines públiques de la Generalitat.

La Guàrdia Civil va pressionar Josep Maria Jové perquè s’autoinculpès “per evitar altres mals”, segons hauria comunicat el seu advocat, com la multa de 12.000 euros diaris imposada pel Tribunal Constitucional. 

Related Posts

 • 57
  Segons informa el Ministeri d'Interior espanyol, aquest cap de setmana la Guàrdia Civil ha confiscat més d'1,3 milions de cartells i material de propaganda del referèndum durant la inspecció en una empresa de distribució. https://twitter.com/interiorgob/status/909394022615089152 L'empresa intervinguda té seu a Montcada i Reixac. S'hi ha trobat fullets informatius, cartells més…
  Tags: civil, guàrdia, ha, del, seva, referèndum, més, generalitat, hauria, segons
 • 55
  Segons anunciat pel portaveu del Govern, Jordi Turull, avui els ciutadans podran votar sense sobre, ja que no n'hi ha prou per a tots els locals. Per tant, en els coŀlegis on no hi hagi sobres, només s'haurà de doblegar la papereta abans d'introduir-la en l'urna. També es podran utilitzar paperetes…
  Tags: segons, més, ha, passat, portaveu, pel, del, govern, turull, jordi
 • 51
  El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha reclamat la intervenció de la Comissió Europea al davant de la vulneració de drets fonamentals realitzada per l'Estat espanyol. Segons Puigdemont, la Comissió Europea té el deure d'intervenir perquè Espanya ha vulnerat la carta europea de drets fonamentals. En un article d'opinió…
  Tags: ha, govern, espanyol, civil, referèndum, guàrdia, featured
 • 51
  Segons l'últim butlletí del Departament de Salut de la Generalitat, el nombre de ferits per les càrregues policials dels antiavalots de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil ha pujat a 465 persones. https://twitter.com/GarbiCat/status/914465998639595520 https://twitter.com/NHIndependence/status/914457289268060160 https://twitter.com/jekingala99/status/914454756785041408 https://twitter.com/SBrianLowe/status/914453713036693504
  Tags: ha, civil, segons, del, generalitat, guàrdia, referèndum, featured
 • 50
  L'Ajuntament d’Els Pallaressos ha trobat una justificació més que plausible per retirar les banderes d’Espanya i de la Unió Europea de la casa consistorial. A través d’un ban del passat 4 d’octubre, l’alcalde Josep Maria Nolla Cabellos ha decretat que “l’Ajuntament s’ha vist en la necessitat de retirar les banderes…
  Tags: ha, segons, civil, guàrdia, més, josep, maria, passat, del, featured

Deixa un comentari