Montoro

Hisenda publica la llista d’empreses que hauran de facturar a Madrid per cobrar

El Ministeri d’Hisenda ha publicat la llista de les empreses catalanes que hauran d’enviar les seves factures a Madrid per poder cobrar. La llista -que es publica a continuació- es troba a la pàgina web dedicada a les “mesures adoptades en defensa de l’interès general i a garantia dels serveis públics fonamentals a la Comunitat Autònoma de Catalunya” i inclou unes 300 empreses que es veuen afectades pel control financer de la Generalitat.

Entre les empreses mencionades, destaca l’Agència Tributària de Catalunya, Ferrocarrils de la Generalitat, l’Hospital Clínic, el Servei Català de Trànsit, diverses universitats, etc.

Llista empreses

Related Posts

 • 45
  El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha advertit que sancionarà les persones físiques i jurídiques que presentin les declaracions d'impostos estatals a l'Agència Tributària Catalana. Montoro ha avisat que les sancions podrien arribar a la via executiva, o sigui embargaments, o fins i tot comportar responsabilitat penal en el cas que es tracti…
  Tags: tributària, montoro, ha, l'agència, d'hisenda, ministeri, catalunya, seves, cristóbal, featured
 • 36
  El Ministeri d'Hisenda i Funció Pública espanyol reclama que Carles Puigdemont i la resta de consellers de l'exgovern català assumeixin personalment la despesa del referèndum de l'1-O. Segons el diari El Español, el secretari general d'Hisenda hauria enviat un escrit a la Fiscalia del Tribunal de Comptes perquè investigui sobre…
  Tags: català, hisenda, públics, d'hisenda, general, pel, ministeri, montoro, featured, cristóbal
 • 33
  A l'empara de l'ordre publicat avui al Butlletí Oficial de l'Estat, el Ministeri d'Hisenda espanyol ha bloquejat els comptes de la Generalitat declarant la no disponibilitat de crèdit en els serveis que no es consideren bàsics. A partir d'aquest matí, per tant, serà l'Estat espanyol qui s'ocuparà directament dels pagaments, tant dels sous…
  Tags: dels, serveis, generalitat, ha, d'hisenda, publicat, ministeri, factures, fonamentals, públics
 • 31
  Els grups parlamentaris de Junts pel Sí i la CUP han presentat la llei de transitorietat jurídica que preveu el traspàs de la legalitat espanyola a la catalana fins a la proclamació de la República. Segons anunciat en roda de premsa, la llei s'aprovarà abans del referèndum de l'1-O i entrarà en…
  Tags: ha, dels, tributària, generalitat, pel, català, featured
 • 31
  Els partits i les entitats sobiranistes s'han sumat a la vaga general convocada per la Intersindical-CSC "en resposta a la precarietat instaurada en el món laboral" i han aprofitat l'ocasió per protestar contra la detenció dels presidents d'ANC i Òmnium, i dels exconsellers del govern català. L'aturada no ha tingut el suport dels sindicats…
  Tags: ha, dels, l'agència, servei, pel, general, català, catalunya, featured

Deixa un comentari