Trapero

Trapero no es presenta a la reunió de coordinació convocada pel coronel de la Guàrdia Civil

Josep Lluís Trapero no s’ha presentat a la reunió convocada pel coronel Diego Pérez de los Cobos com a director de Gabinet de Coordinació i Estudis de la Secretaria d’Estat de Seguretat per coordinar les actuacions dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional en vista del referèndum de dissabte vinent.

El major del CME ha delegat el comissari Ferran López, cap de la comissaria superior de coordinació territorial, per la participació en la reunió.

Segons anunciat a través de Twitter, López assisteix a la reunió només per demanar oficialment a la Fiscalia la convocació de la Comissió de Coordinació de Policia de Catalunya, òrgan que depèn de la Junta de Seguretat de Catalunya, per coordinar l’actuació dels diversos cossos policials.

Just aquest matí, el fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza, havia avisat Trapero que, si no vol complir les seves obligacions com a cap de la policia autonòmica, se sotmetrà a les conseqüències legals que en derivin.

Related Posts

 • 82
  Segons disposat per la Fiscalia, el Director del Gabinet de Coordinació i Estudis de la Secretaria d’Estat de la Seguretat, com a responsable del comandament únic dels cossos policials a Catalunya, té la facultat de convocar els responsables autonòmics de Guàrdia Civil, Policia Nacional i Mossos d'Esquadra quan ho consideri oportú. En…
  Tags: del, dels, coordinació, catalunya, coronel, fiscalia, cossos, civil, guàrdia, los
 • 81
  El major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha aclarit que el cos policial per ell mateix dirigit no està intervingut pel Ministeri d'Interior espanyol, sinó que "continuarà mantenint les competències que li són pròpies". Trapero ho ha explicat en un comunicat intern enviat als agents del CME per informar-los…
  Tags: ha, del, trapero, catalunya, no, cme, fiscal, major, josep, lluís
 • 78
  Aquesta tarda tindrà lloc la primera reunió dels comandaments de Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional sota la coordinació del coronel Diego Pérez de los Cobos, com a director de Gabinet de Coordinació i Estudis de la Secretaria d'Estat de Seguretat. La reunió tindrà lloc a les sis de la tarda…
  Tags: del, trapero, mossos, coordinació, fiscal, havia, catalunya, d'esquadra, major, no
 • 74
  Sis jutjats catalans han obert diligències per investigar si els Mossos d'Esquadra han desobeït l'ordre del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) d'impedir l'obertura dels coŀlegis electorals. Entre aquests, el Jutjat d'Instrucció 7 de Barcelona, els Jutjats d'Instrucció 4 de Lleida i 2 de la Seu d'Urgell (Lleida), i…
  Tags: mossos, dels, del, no, policia, ha, legals, se, d'esquadra, nacional
 • 71
  Josep Lluís Trapero ha ordenat als Mossos d'Esquadra que investiguin els preparatius del referèndum convocat per al proper 1 d'octubre. Concretament, el Major ha encarregat al cos policial que dirigeix les diligències que calguin per executar la instrucció 2/2017 de la Fiscalia Superior de Catalunya. Trapero ha tramès l'ordre mitjançant…
  Tags: del, referèndum, ha, trapero, mossos, policials, major, josep, lluís, d'esquadra

Deixa un comentari