Jordi Sanchez ANC Assemblea

L’ANC replica la seva pàgina web després del tancament dut a terme aquesta nit

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha replicat la seva pàgina web després que la mateixa hagi estat tancada per la Guàrdia Civil aquesta nit.

ANC web

L’entitat ha anunciat l’obertura de la nova pàgina a l’adreça www.assemblea.eu amb una piulada en què ironitza sobre el tancament.

El president, Jordi Sánchez, tot i no excloure que el tancament pugui ser obra d’un hacker, ha declarat que presentarà una denúncia als Mossos d’Esquadra perquè el fet “atempta a la llibertat d’expressió i a la llibertat política”.

Mentrestant, l’Assemblea també continua recaptant diners entre els seus associats i simpatitzants per fer front al pagament de la fiança imposada pel Tribunal de Comptes a Artur Mas, Irene Rigau, Joana Ortega i Francesc Homs.

Related Posts

 • 91
  Al migdia, l'Assemblea Nacional Catalana ha buidat la seva seu central al carrer Marina de Barcelona pels rumors sobre un possible registre de la Guàrdia Civil. Una vintena de cotxes particulars, amb l'ajuda d'uns taxistes voluntaris, s'han endut el material i la documentació que hi havia a la seu. Segons…
  Tags: ha, l'assemblea, al, seva, sánchez, després, del, sobre, guàrdia, catalana
 • 80
  L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i els Comitès en Defensa de la República (CDR) ja donen per descomptat que l'Estat manipularà els resultats de les eleccions del 21-D i, per aquest motiu, tenen previst fer un recompte paral·lel. D'aquesta manera, si el resultat oficial no coincideix amb el que desitjaven, ja…
  Tags: del, l'anc, no, seva, nit, l'assemblea, nacional, anc, catalana, featured
 • 67
  La Fiscalia de l'Audiència Nacional ha presentat una denúncia per sedició contra els responsables de les concentracions del passat dimecres a Barcelona, demanant al jutge que s'investigui per identificar-los. El delicte de sedició, previst per l'art. 544 del codi penal, sanciona "els qui [...] s'alcin públicament i tumultuàriament per impedir,…
  Tags: jordi, del, ha, sánchez, al, no, guàrdia, civil, nacional, terme
 • 63
  En una roda de premsa en l’International Press and Broadcasting Center, els presidents de l’ANC, Jordi Sánchez, i d’Omnium Cultural, Jordi Cuixart, han afirmat que, en les circumstàncies actuals, aconseguir un milió de votants en el referèndum d’autodeterminació vinculant convocat per demà, primer d’octubre, seria «un èxit desbordant». Cal recordar…
  Tags: jordi, no, sánchez, ha, als, del, aquesta, anc, nacional, civil
 • 62
  L'ex-president de la Generalitat, Artur Mas, ha respost a les instàncies de l'ANC i de la CUP que han reclamat que Carles Puigdemont aixequi la suspensió de la declaració d’independència i proclami immediatament la república catalana. En ocasió d'una entrevista a Els Matins de TV3, Mas ha recordat que "cadascú fa el…
  Tags: ha, mas, artur, l'anc, no, fet, catalana, assemblea, featured, nacional

Deixa un comentari